DOLAR : 42,67₺
EURO : 49,59₺
STERLİN : 56,98₺
GRAM : 5.806,24₺
ÇEYREK : 9.553,75₺
CUMHURİYET : 37.904,43₺
3.Sayfa

Polisle çatışıp 6 saat sonra teslim olan şüpheli, tedavisinin ardından tutuklandı

Eklenme: 14.07.2025 - 17:07

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde polisle girdiği silahlı çatışmada ayağından vurulan ve ekiplerin yoğun çabası sonucu 6 saat sonra ikna edilip teslim olan Engin Ö. (53), tedavisinin ardından tutuklandı.

Polisle çatışıp 6 saat sonra teslim olan şüpheli, tedavisinin ardından tutuklandı
Reklam alanı

Olay, 24 Haziran günü akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Harmanlık Sokak’ta meydana geldi. Hakkında yakalama kararı bulunan Engin Ö., polis ekiplerinin kendisini takip ettiğini fark edip silahla ateş açtı. Polisin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ayağından yaralanan şüpheli, sokakta motosiklet satışı yapılan iş yerine girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve özel harekât ekibi sevk edildi. Bölge güvenlik çemberine alınırken, Sakarya Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine gelerek çalışmaları koordine etti. Yaklaşık 6 saat süren ikna çabalarının ardından Engin Ö., silahını bırakarak teslim oldu.

Hastanede tedavisi tamamlanan Engin Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Engin Ö., ‘silahla tehdit’, ‘görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçlamalarıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorumlar

  • Adalet 148 gün önce

    neden bacağından buruyorsunuz namuslu vatandaşlara haksızlık polisten kaçan ve kurşun sıkanın hakkı alnına kurşun sıkmaktır

Yorum Yap