DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 6.020,75₺
ÇEYREK : 9.902,96₺
CUMHURİYET : 39.292,75₺
3.Sayfa

Parlayan tiner vücudunda yanıklar oluşturdu:23 gün sonra öldü

Eklenme: 11.03.2024 - 09:45 Güncelleme: 11.03.2024 - 09:49

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, iş yerinde sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu yaralanan Yener Durmuş (22), 23 gün hastanede tedavi gördü. Yapılan tedavilere yanıt vermeyen Durmuş 23 gün sonra öldü.

Parlayan tiner vücudunda yanıklar oluşturdu:23 gün sonra öldü
Reklam alanı

Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün araç-bakım binasında işçi olarak çalışan Yener Durmuş, 16 Şubat saat 08.00 sıralarında iş yerinde sobayı tinerle yakmak istedi. Bu sırada tiner parladı, Durmuş'un vücudunda yanıklar oluştu. İhbar üzerine adrese itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durmuş, ardından da Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Kocaeli'ndeki Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudunda 3'üncü derece yanıklar tespit edilen Durmuş, yoğun bakım ünitesinde dün akşam saatlerinde 23 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 6
😲 1
Toplam 7 tepki

Yorum Yap