İstanbul Pendik'teki bir ortaokulda bir öğretmen, tahtaya kaldırdığı kız öğrenciye sınıfın ortasında fiziksel ve sözlü şiddet uyguladı. Öğrencinin şiddet gördüğü anlar, sınıfta bulunan başka bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay Pendik'teki bir ortaokulda meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir öğretmen, tahtaya kaldırdığı N.B.A. isimli öğrenciye fiziksel ve sözlü şiddet uyguladı. Yaşananlar, sınıftaki başka bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde öğretmenin, "Kızım gel. 15 yıllık öğretmenliğimde hiçbir kız çocuğuna bu şekilde kızmadım. Seni var ya böyle gebertirim. O saçını dolarım senin ben. Bu pisliği senin başlattığının ben farkındayım. Tamam mı? Sınıfta bu tarz iğrençlikler, boşboğazlık oluyor. Sınıfı karıştırıyor, dersin akışını bozuyor. Tamam mı? Ben senin ne mal olduğunun farkındayım. Bu sınıfta 3-4 tane pislik var. Sen de onlardan birisin. Sınıfta saçma sapan hareketler yapma" dediği duyulurken, öğrencinin ise sadece, "Ben bir şey yapmadım" diyerek cevap verdiği duyuluyor.
MEB: 'MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ'
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konunun araştırılması ve incelenmesi için müfettiş görevlendirildiği öğrenildi. Müfettişin incelemesi sonucunda gerekli görülürse öğretmen hakkında soruşturma açılacağı belirtildi.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Öğretmen haklı. Okullarda ne idiğü belirsiz bir sürü çocuk var.
Ben öğretmenin yanlış yapmadığına inanıyorum öğretmenler de yazık bazen aciz kalıyor zor durumda kalıyorlar.Eğitim ve ahlak durumumuz ayaklar altında bırakın öğretmenleri artık biraz ahlak öğrensinler derim
Yorum Yap
Çelik'ten Özel'e tepki: Sözleri siyasi bir bühtan
Zirai ilaçlara dijital takip: B-Reçete geliyor
Evlerinde olanlar dikkat! Bakteri üretme riski taşıyor
Konya'da öğrencilere ücretsiz sinema keyfi!
Kulu'da hizmet ve yatırımlar aralıksız sürüyor
Sigara içmek istediği esnada otomobilinde yaşanan patlama sonucu 1 kişi yaralandı
23 yaşındaki genç aydınlatma direğine çarparak yaşamını yitirdi
Yüzyılın Konut Projesi’ne başvurular 19 Aralık'ta sona eriyor
Otomotivde rekor üstüne rekor
Başkan Altay, Şeb-i Arus etkinlikleri için Konya’ya gelen misafirlerle ve esnafla buluştu
Fenerbahçe ile Konyaspor 49. randevuda
75 yaşındaki Fatma teyzenin Kur'an-ı Kerim öğrenme azmi