DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Maymunlar intikam için 250 köpeği öldürdü

Eklenme: 18.12.2021 - 17:11

Hindistan'ın Mumbai'nin şehrinde bir grup öfkeli maymun 250 köpeği öldürdü. Bölge halkına göre olaylar birkaç köpeğin yavru bir maymunu öldürmesiyle başladı.

Maymunlar intikam için 250 köpeği öldürdü
Reklam alanı
Bir grup maymun küçük bir Hint köyünde köpeklere karşı savaş başlattı. Maymunlar yaklaşık 250 köpeği binaların, ağaçların tepelerine sürükledi ve yavrularıyla birlikte vahşice öldürdü.

Tek bir köpek bile kalmadı
Köylülere göre olaylar birkaç köpeğin yavru bir maymunu öldürmesiyle başladı. Semt sakinleri maymunların intikam arayışı içinde olduğunu ve yakındaki Lavool köyünde tek bir köpeğin hayatta kalmadığını söyledi.

Yaklaşık 5 bin nüfusa sahip Lavool'da köylüler, primatlarla ilgili yardım istemek için yetkilileri arasa da ekipler hiçbir maymunu yakalayamadı. Maymunları yakalamak için harekete geçen bazı köylüler de yaralandı.


 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 6
❤️ 4
😊 8
😡 10
👎 3
😂 4
😢 14
😲 47
Toplam 96 tepki

Yorumlar

  • Arap kadri 1454 gün önce

    Ulan bir maymun sürüsü kadar birlik olmadik ya ona yabarim tepkileri bile daha organize.

  • Kul insan 1455 gün önce

    Düşündürücü.Çocukları, sivilleri katleden Israil\'e, Amerika\'ya,Ingiltere\'ye, Fransa\'ya bu maymunları göndermek lazım. Nasıl olsa insanlar bu zalimlere haddini bildiremedi halen.

Yorum Yap