Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kürekle bayıltıp, balta ve tırpanla öldürmüşler

Erzurum'da güvercin meraklısı Ayhan Avcı (47), tarlasına yaptırdığı barakada ölü bulundu. Ayhan Avcı'yı, Gürcistan asıllı eşi Padine Avcı (35) ile arkadaşı Fahrullah Özdemir’in (47) kürekle bayılttıktan sonra balta ve tırpanla öldürdükleri, ardından da jandarmaya ihbarda bulundukları ortaya çıktı. Fahrullah Özdemir’in Padine Avcı’ya yaklaşımı nedeniyle Ayhan Avcı’nın rahatsızlık duyduğu, tartışmanın da bu nedenle çıktığı belirtildi.

Kürekle bayıltıp, balta ve tırpanla öldürmüşler
Olay, 10 Haziran günü merkez Aziziye ilçesi Kahramanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Fahrullah Özdemir ile birlikte jandarmayı arayan Gürcistan uyruklu Padine Avcı, eşi Ayhan Avcı’yı güvercin beslediği tarlasındaki barakada kanlar içinde buldukları ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı incelemede, Ayhan Avcı'nın keskin bir aletle boyun ve baş bölgesine vurularak öldürüldüğünü tespit etti.
Olay yerinde jandarmaya ifade eden Ayhan Avcı'nın eşi Padine Avcı, "Akşam saatlerinde eşim Ayhan ve onun arkadaşı Fahrullah Özdemir ile tarladan Aziziye ilçesine gidiyorduk. Ayhan, telefonda bilmediğimiz birisiyle alacak verecek meselesi yüzünden tartışıyordu. Ilıca Mahallesi'ne vardığımızda eşim, 'Siz gidin ben bu meseleyi halledip geleceğim' dedi. Otomobilden inen eşim gece eve gelmedi. Eşimin arkadaşı Fahrullah Özdemir'i arayarak, Ayhan'ın gece eve gelmediğini söyledim. Onunla birlikte güvercin beslediği kulübeye bakmak istedik. Kulübenin kapısını açtığımızda eşim Ayhan hareketsiz bir şekilde yerde yatıyordu. Bunun üzerine biz de durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdik" dediği öğrenildi.
Avcı'nın eşi Padine Acı ve yakın arkadaşı Fahrullah Özdemir şüpheli sıfatıyla Aziziye İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek sorguya alındı. Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) soruşturması sonucu Avcı'yı Padine Avcı ve Fahrullah Özdemir’in öldürdüğü belirlendi. Yapılan araştırmada, Fahrullah Özdemir’in Padine Avcı’ya yaklaşımı nedeniyle Ayhan Avcı’nın rahatsızlık duyduğu, tartışmanın da bu nedenle çıktığı belirlendi. Tarlada yaşanan tartışma sonrası barakaya giren Fahrullah Özdemir ve Padine Avcı'nın, Ayhan Avcı'yı kürekle vurarak bayılttıktan sonra balta ve tırpanla başına vurarak öldürdükleri tespit edildi.
Jandarmadaki işlemlerin ardından 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 36
  • 8
  • 4
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English