Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya polisinden 10 günde 40 ayrı operasyon: 46 kişi tutuklandı

Konya'da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik 10 gün boyunca gerçekleştirilen 40 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 46 kişi tutuklandı.

Konya polisinden 10 günde 40 ayrı operasyon: 46 kişi tutuklandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürüttüğü kararlı mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 10 GÜNDE 40 AYRI OPERASYON
10 gün boyunca gerçekleştirilen 40 ayrı operasyonda 17 bin 421 adet sentetik ecza hap, 5 bin 11 adet ecstasy, 3 bin 364,29 gram sentetik kannabinoid, 784 adet captagon, 546,64 gram esrar, 205 adet peçeteye emdirilmiş sentetik kannabinoid, 159,62 gram metamfetamin, 61,22 gram bonzai hammaddesi, 40,38 gram eroin, 4 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 47 adet fişek ele geçirildi. 46 KİŞİ TUTUKLANDI
Uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak suçlarından toplam 84 şüpheliye adli işlem uygulanırken, 31 kişi tutuklandı, uyuşturucu suçlarından aranan 25 kişi yakalanırken, 15’i tutuklandı. Toplam 46 kişi cezaevine teslim edildi. (Veli Şengül)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • B
    bozkurt
    27 gün önce

    ya bu pisliklere bir idam şart yeter yahu gençlerimizi felakete sürüklüyorlar.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”