Konya'da Kadınlar Pazarı olarak bilinen Melike Hatun Çarşısında 1 kişinin silahla vurulduğu olayın görüntüleri ortaya çıktı.
Karatay ilçesindeki "Kadınlar Pazarı" olarak bilinen Melike Hatun Çarşısı'nda 1 kişinin vurulduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahla vurulan Mehmet Ak (40), isimli şahıs sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.
GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Melike Hatun Çarşısında 1 kişinin silahla vurulduğu olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, telefonla konuşan kişinin, karşıdan gelen kişiye silahla ateş ettiği ve daha sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.
POLİS MERKEZİNE TESLİM OLDU
Ayrıca olayı gerçekleştiren şüpheli Hüseyin K'nin Feridiye Polis Merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.
ALACAK VERECEK İDDİASI
Durumunun ağır olduğu öğrenilen Mehmet Ak ile kafe işletmecisi şüpheli Hüseyin K'nin arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktığı ve tartışmanın ardından Hüseyin K'nin olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bu konya ya ne yağmur ne kar yağar şiddet fuhuş kumar faiz almış başını gidiyor insan hayatı bu kadar ucuz rabbim sonumuzu hayır eylesin
Bu kafe işletenler normal değil..
Yorum Yap
Borsa günü yükselişle tamamladı
Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile görüştü
Konyaspor-Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu
MHP Konya teşkilatında acı kayıp!
Katil İsrail'in Gazze'ye saldırılarında can kaybı 70 bin 665'e yükseldi
Yönetmen ve eşi, evlerinde ölü bulundu
Trafikte düzeni bozana rekor cezalar yolda
Bakan Fidan'dan Ürdünlü ve Suudi Arabistanlı mevkidaşlarıyla Gazze görüşmesi yaptı
Akşehir'de yeni ilçe sağlık binasında sona yaklaşıldı
Konya'da Nezaket Otobüsü öğrencilerle buluşmaya başladı
Üniversitenin kampüse ücretli giriş uygulamasına mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı
Beyşehir Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi görevine başladı