Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya emniyetinden motosikletlere sıkı takip: 1 ayda 29 milyon TL ceza kesildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir ay içerisinde motosiklet ve motorlu bisiklet türü araçlara yönelik yoğun denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde yaklaşık 27 bin motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 13 Nisan - 13 Mayıs 2025 tarihleri arasında 26 bin 907 motosiklet ve motorlu bisiklet ile sürücüsünü kontrol etti. Yapılan kontroller sonucunda farklı trafik ihlallerinden toplam 5 bin 431 araca ve sürücüsüne 29 milyon 42 bin 847 TL tutarında idari para cezası uygulandı.

Tespit edilen başlıca ihlaller ise sürücü belgesiz araç kullanmak, kask takmamak ve abartı egzoz kullanmak olarak kayıtlara geçti. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 470 motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekildi.
Ayrıca motosiklet sürücülerinin trafik kurallarına uyması konusunda uyarılarda bulunurken, denetimlerin kesintisiz şekilde devam edeceğini bildirdi. (Yunus Köroğlu)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 1
  • 0
  • 2
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    Kaptan
    39 gün önce

    Abartı eksozu ve kaskı anlarımda aynı duyarlılığı araçlara dolmuşlara kamyonetlerede yapsanız. Motora bisiklete binen adam zaten garibandır. Parası olsa arabaya biner garibanlara birde siz vurun bakalım

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • V
    vatandaş
    40 gün önce

    çok iyi olmuş. elinize kolunuza sağlık .Sizleri çok seviyoruz

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • 40 gün önce

    abartı egzoza geçit verilmesin

    • Cevapla
    • Begen (7)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”