Konya'nın Akşehir ilçesinde alacak kavgasında Ferhat O. tarafından tabancayla vurulan makine mühendisi Enver Yıldırım (23) hayatını kaybetti, babası Barlas Yıldırım (47) ağır yaralandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Reis Mahallesi Akşehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki boru parçaları üreten fabrikada meydana geldi. Fabrika sahibi Barlas Yıldırım ve oğlu Enver Yıldırım ile ambar kargo işini yapan Ferhat O., arasında alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken, Ferhat O., tabancayla Barlas Yıldırım ve oğlu Enver Yıldırım’a ateş etti.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan Barlas Yıldırım ve oğlu Enver Yıldırım, ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Enver Yıldırım doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.
Ağır yaralı Barlas Yıldırım ise Konya’ya sevk edildi. Kavgada, başına aldığı darbeyle yaralanan Ferhat O. ise jandarma gözetiminde hastaneye kaldırıldı.
Hayatını kaybeden Enver Yıldırım’ın bu yıl Selçuk Üniversitesi’nden makine mühendisi olarak mezun olduğu, babasının fabrikasında çalışmaya başladığı öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Allah im rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah koca koca insanlar kavga ediyor olan bir gence olmuş yazık üzüldüm
Yorum Yap
Kar yağışı 17 yolu ulaşıma kapattı
Yoğun kar: Yolda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı
Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi
Kontrolden çıkan araç 20 metrelik uçuruma düştü: 4 yaralı
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter gözaltına alındı
Silahla sırtından vurulan şahıs hayatını kaybetti
Sanatçı Ahmet Özhan’dan KONTV’ye ziyaret
Eski CHP ilçe başkanına rüşvet gözaltısı
Uyuşturucu suçlaması! Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
Suriye'nin başkenti Şam’da patlama sesleri duyuldu
Bakan Kurum: 350 bin yuvamızın anahtarlarını teslim ettik
İlk yarı kapanıyor: Konyaspor’un final deplasmanı Kayseri’de