Konya’da yeni yılın ilk olayı! “Balkonda namaz kılıyordum, beni dayım vurdu”
Eklenme Tarihi: 01.01.2023 - 11:34 , Son Güncellenme: 01.01.2023- 11:54
Konya’da gece saatlerinde silahla yaralanmış halde hastaneye gelen genç polisi harekete geçirdi. Yaralının hastanede verdiği ilk ifadesinde “Balkonda namaz kılıyordum, beni dayım vurdu” dediği öne sürüldü.
Olay, gece saat 02.30 sıralarında Karatay İlçesi Kerim Dede Mahallesi Üçler Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre; evin balkonunda namaz kılan 24 yaşındaki Muhammet K., daha önce aralarında husumet bulunan dayısı Ozan K. tarafından dışarıdan silahla yaralandı. Ağır yaralanan genç yakınlarının yardımı ile Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Görevlilerin ihbarı üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi.
“Balkonda namaz kılıyordum, beni dayım vurdu”
Muhammet K.’nin hastanede verdiği ilk ifadesinde “Balkonda namaz kılıyordum, beni dayım vurdu” dediği öğrenildi. Polis olay sonrası kaçan şüpheli dayı Ozan K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
1
1
9
38
0
15
2
5
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
L
Leğenci
31 gün önce
Lenn gitt
Cevapla
Begen (1)
Begenme (0)
D
dAyı
32 gün önce
Namaz kılarken dayını nasıl gördün. Secde mahallinde manevi zuhuratla yüzü mü belirdi dayı hocafendinin..
Cevapla
Begen (2)
Begenme (0)
A
Aa
32 gün önce
Namaz kılarken dayıyı nasıl gördü????
Cevapla
Begen (1)
Begenme (0)
EE
Erkan Erenli
32 gün önce
Uzun lafın kısası. İbadetimiz; günlük hayatımız ve ahlakımız hepsi entegre bir güzellik içermeli. Yoksa 20 yılda bir başladığımız noktaya döner dururuz. Dönme dolap gibi yaşamı bırakmalıyız.
Cevapla
Begen (4)
Begenme (0)
I
İnsansevenler
32 gün önce
Vay nur yüzlü hocam sana nasıl kıyarlar.
Cevapla
Begen (5)
Begenme (1)
T
türkoğlu
32 gün önce
Ayat oluyorum şu tiplere... ibadet ayrı, kişilik ayrı ama böyle kolpa hareketler çok itici
Cevapla
Begen (5)
Begenme (1)
V
vatandaş
32 gün önce
Namaz kılana kurşun işlemez derlerdi, yalanmış, kandırmışlar beni.
Cevapla
Begen (3)
Begenme (2)
Y
yorum
32 gün önce
nerden biliyorsun namaz kılmadığını senden benden belki daha inançlı herkes kendine baksın
Cevapla
Begen (4)
Begenme (3)
A
Abdullah Yılmaz
32 gün önce
Bu pek namaz kılan birine benzemiyor
Cevapla
Begen (6)
Begenme (3)
V
VATANDAŞ
32 gün önce
Demekki neymiş birdaha balkonda namaz kılmamak gerekirmiş :))))
Cevapla
Begen (5)
Begenme (2)
M
mustafa
32 gün önce
alayınız dalga geçmiş belki kılıyordur
Cevapla
Begen (2)
Begenme (3)
K
Konyalı
33 gün önce
Sübhanekeyi oku desem acaba ne okur acaba.
Cevapla
Begen (22)
Begenme (4)
M
Mercandede
32 gün önce
Muhtemelen sureyi okuyacak . cezanın sagopanın şarkısını okuyacak değil ya...
Begen (2)
Begenme (1)
Y
Yorumcu
33 gün önce
Gecenin ayazında kılıyor mübarek
Cevapla
Begen (23)
Begenme (2)
J
jale
33 gün önce
kapalı balkon olamaz mı sayın mübarek yorumcu
Begen (2)
Begenme (1)
I
İnsansever
32 gün önce
Ultra Mega mübarek birisi.
Begen (4)
Begenme (0)
V
vatandaş
32 gün önce
Teheccüd namazı kılıyordur. "Geceleyin kılınan iki rekâttık namaz insanoğlu için dünyadan ve dünyada bulunan her şeyden daha yararlıdır. Ümmetime zor gelmese iki rek'at gece namazını üzerlerine farz kılardım." (İmâm-ı Gazâlî)
Begen (4)
Begenme (1)
M
Mert
33 gün önce
Tip zaten mutasıp bir müslüman olduğunu belli ediyor...
Cevapla
Begen (21)
Begenme (3)
C
cancan
33 gün önce
bir de senin tipini görsek
Begen (3)
Begenme (2)
MS
Mehmet Serin
33 gün önce
Allah kabul etsin;))
Cevapla
Begen (21)
Begenme (0)
Gökhan doğruder
33 gün önce
:D
Begen (6)
Begenme (1)
C
Cevdet
33 gün önce
Namaz kılıyorken vurulunca ceza ikiye katlar hacı.
Cevapla
Begen (29)
Begenme (1)
C
Çetin
33 gün önce
Hemen sende namaza başla
Begen (9)
Begenme (2)
BK
Bir kul
33 gün önce
Hep beraber namazlarımızı eda edelim. İmanımız ve beraberliğimizi artıralım.
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”