DOLAR : 42,93₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,13₺
GRAM : 6.258,88₺
ÇEYREK : 10.287,27₺
CUMHURİYET : 40.820,63₺
3.Sayfa

Konya'da yasaklı ırk köpek besleyenlere 66 bin 798 lira ceza

Eklenme: 09.03.2023 - 10:38

Konya'da yasaklı ırk köpek besleme ve hayvanı maskesiz gezdirerek insanların hayatını tehlikeye atma suçlamasıyla 2 kişiye 66 bin 798 lira ceza verildi.

Konya'da yasaklı ırk köpek besleyenlere 66 bin 798 lira ceza
Reklam alanı
Meram Yeniyol Caddesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, bir kişinin ağızlığı olmayan ve yasaklı ırk olduğu düşünülen bir köpeği gezdirdiğini fark etti. 
Köpeğin kayıtlı olduğu ancak ağızlıksız gezdirilmesinin çevre güvenliği için tehlike arz ettiği belirlenerek sahibine 33 bin 399 lira ceza kesildi.
Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine Karatay İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileriyle Fevziçakmak Mahallesi'nde bildirilen adrese gitti.
İkametin çatısında bağlı, kaydı olmayan ve beslenmesi yasak ırklar arasında bulunan Pitbull cinsi bir köpek olduğu görüldü. Yetkililerce el konulan köpek, Karatay Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yasaklı ırkı kayıt ettirmeden besleyen kişiye 33 bin 399 lira ceza uygulandı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 18
❤️ 1
😊 1
😡 1
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 22 tepki

Yorumlar

  • kızgınn 1022 gün önce

    iandırıcılığı olmayan bi ceza.kesilecekse 3000 olur 5000 olur.35.000 tl kim nası öder?

    • ödeyecek 1021 gün önce

      ya kurallara uyup agızlık takıp kaydettirecek yada paşa paşa ödeyecek! Kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok muz cumhuriyeti değil burası

  • bozkurt 1022 gün önce

    para cezası herşeyi halediomu birine saldırsa çocuğa saldırıra ne olacak ellerinden bu köpekler alınmalı.bu kadar basit olmamalı.

Yorum Yap