Konya'nın Kulu ilçesinde seyir halinde olan cip yanmaya başladı. Araçta çıkan yangını gören istasyon çalışanları yangın tüpleri ile müdahale ederek, faciayı önledi.
Alınan bilgiye göre, Ankara - Aksaray yolunda, Ankara'dan Hatay İskenderun'a seyir halinde olan Cuma D. idaresindeki yabancı plakalı araçtan henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Çıkan alevleri fark eden araç sahibi yakınlarda bulunan bir tesise girerek aracını durdurdu.
Yanan aracı fark eden, tesisin yakınlarında bulunan akaryakıt çalışanları yangın söndürme tüplerini alarak araca müdahale etti.
Soğukkanlı davranan akaryakıt çalışanları, yangın söndürme tüpüyle cipi söndürerek büyük bir facianın önüne geçti.
İhbar üzerine sevk edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Kulu İtfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası araçta maddi hasar meydana geldi. (Veli Şengül)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Havalar sıcak. Ondandır.
Yorum Yap
Otomotivde rekor üstüne rekor
Başkan Altay, Şeb-i Arus etkinlikleri için Konya’ya gelen misafirlerle ve esnafla buluştu
Fenerbahçe ile Konyaspor 49. randevuda
75 yaşındaki Fatma teyzenin Kur'an-ı Kerim öğrenme azmi
Yerin 150 metre altındaki bu mağarada şifa arıyorlar
Umre için bisikletle yola çıktı, 3 bin 450 kilometre pedal çevirip Medine'ye ulaştı
32-33 yılda bir gerçekleşiyor! Üç aylar yeniden başlıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 3 bin personel alım müjdesi
TOKİ'nin ilk kura çekim tarihi belli oldu!
Konya'nın bu belediyesinden 2025'te eğitime güçlü yatırım!
Karatay’da gençlere ilham veren buluşma
Yeni haftada hava nasıl olacak?