Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da sanal kumarda para kaybeden oto hırsızı yakalandı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde farklı tarihlerde meydana gelen oto hırsızlık olaylarını polis ekipleri incelemeye aldı. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheli tespit edilerek yakalandı.

Konya’da sanal kumarda para kaybeden oto hırsızı yakalandı

Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi’nde son haftalarda 4 farklı araçtan hırsızlık gerçekleştiği ihbarı yapıldı. Park halindeki araçların camlarını kırarak içerisinde bulunan yaklaşık 8 bin TL değerinde döviz ve Türk Lirası, 0.5 gram altın, airpods kulaklık, banka kartları, imza sirküsü ve kaşe çalan şüpheliyi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Polis ekipleri, olayların yaşandığı bölgeyi kıskaç altına aldı. Yapılan çalışmalar ve incelenen güvenlik kameraları sonucunda şüphelinin S. B. (33) olduğu tespit edildi. Hakkında 6 farklı suç kaydı bulunan şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Sanal kumarda 600 bin TL para kaybettikten sonra otolardan hırsızlık yaptığı öğrenilen şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Aa
    41 gün önce

    Allah aşkına bu sanal kumarin önüne geçin sayın yetkililer. Aileler dağılıyor

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • V
    vatandaş
    41 gün önce

    Bence hırsızlığın önüne geçilmeli. Kumar oynayan kendine zarar verir. fakat hırsızlık başkalarına zarar veriyor. Hırsızların parmağını, elini keseceksin. kim hırsız kim değil bilelim!!!

    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”