DOLAR : 42,62₺
EURO : 49,50₺
STERLİN : 56,80₺
GRAM : 5.819,38₺
ÇEYREK : 9.573,70₺
CUMHURİYET : 37.983,75₺
3.Sayfa

Konya'da mide bulandıran olay! İstismarcı öğretmene 32 yıl hapis cezası

Eklenme: 04.10.2025 - 13:58

Konya’da bir okulda öğretmen olarak görev yapan R.E., 13 yaşındaki erkek öğrencileri istismar ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada 32 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Konya'da mide bulandıran olay! İstismarcı öğretmene 32 yıl hapis cezası
Reklam alanı

Konya'da bir ortaokulda öğretmen olarak görev yapan R.E., geçtiğimiz yıl 13 yaşındaki erkek öğrencileri B.A. ve A.E.K'ya cinsel istismarda bulundu.

Velilerin şikayetiyle ortaya çıktı
Mide bulandırıcı o
lay, çocuklarının telefonlarında yer alan mesajları fark eden velilerin şikayetiyle ortaya çıktı.

106 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
Çocukların aileleri durumu öğrenip şikâyetçi olması üzerine Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, R.E. hakkında "çocuğun cinsel istismarı”, "cinsel taciz” ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından toplamda 106 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Mahkeme indirim uygulamadı
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme heyeti hi
çbir indirim uygulamadığı R.E.'yi 32 yıl hapse çarptırarak tutukluluk halinin devamına hükmetti. 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 1
😡 9
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 14 tepki

Yorumlar

  • Rc 65 gün önce

    İftıradır

  • Şnl 65 gün önce

    Allah belanı versin

  • vatandaş 66 gün önce

    Öğretmenler denetlenmemekte, eğitim sistemi sahipsiz kalmış durumda. 2. iş yapan ve medya fenomenliği yapan vsvs. Her 2 olaydan bir tanesi Öğretmenler ile ilgili ve bu çok üzücü bir durum.

  • köylü 66 gün önce

    o öğretmene hapis cezası bir işe yaramaz. hapisten çıkınca aynı işi yapacaktır. en iyi ceza o öğretmeni hadım etmektir.

    • İsimsiz 66 gün önce

      Öğretmen bayan dinkültürü öğretmeni 32 yaşında 2 çocuk annesi...

Yorum Yap