DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,43₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
3.Sayfa

Konya'da kurallara uymayan sürücülere rekor ceza!

Eklenme: 02.06.2024 - 09:16 Güncelleme: 02.06.2024 - 09:21

Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetim ve çalışmalarda kurallara uymayan araç sürücülerine toplamda 483 bin lira cezai işlem uygulandı.

Konya'da kurallara uymayan sürücülere rekor ceza!
Reklam alanı

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Buna göre 27-31 Mayıs tarihleri arasında ilçede yapılan denetimler de trafik levhalarına uymayan 30 araca, ters yön istikametine ilerleyen 50 araca, uygunsuz park eden 60 araca, kavşaklarda uygunsuz ve uzun süre duran 1 araca, trafik güvenliğine uymayan 5 araca, ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandıran 12 araca, muayene süresi sona eren 5 araca, yaya geçitine park eden 2 araca, sigortasız araç kullanan 3 araca, gürültülü eksoz bağırtan 2 araca, drift yapan 2 araca olmak üzere toplamda 172 araç sürücüsüne 483 bin 839 lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca ekipler tarafından 10 servis aracı ile 20 adet motosiklet denetimi gerçekleştirildiği öğrenildi. (Yunus Köroğlu)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 8
❤️ 5
😊 2
😡 2
👎 2
😂 2
😢 1
😲 1
Toplam 23 tepki

Yorumlar

  • B.c 562 gün önce

    Elleri emekleri dert görmesin iyi olmuş , hak etmişler demekki, aynı denetimlerin stadyum yanındaki kerem caddesinde uzun cadde varya orada, stadyum otoparkında, atletizim pistinin yan giriş çıkış yollarında gerçekleştirsinler, çevredeki herkes şikayetçi motor bitiyor şahinciler başlıyor , onlar bitiyor atv kulananlar, yetmiyor yol kenarında duran sarhoşlar şehrin en merkezi konumunda olan bir yer, gerekirse cimere yazalım artık bıktık, hem trafigi tehlikeye atıyorlar hemde hafta içi akşamları 21:00\'dan geceleri 3 e 4e kadar süren bir olay hafta sonlarını söylemiyorum bile öglenden başlıyorlar. Bir de şimdi yaz geldi izinsiz havai fişek patlatanalrda bitmiyor :) . Rabbim onlarla ugraşacan ve ugraşmada olan memurlara sabır versin biyerden kovalıyorlar biyerden geliyorlar, onalr ne yapsın tam yetki olacak bak nasıl hakkından geliyorlar eline geçirdigini iyi bi ezecekler. Saygılar huzurlu sağlıklı günler dilerim.

  • Tonyukuk 562 gün önce

    Bi fıkra geldi aklıma, aklımda kalsın. Trafiğin düzeni için denetim yapıyorsanız helal olsun. Lakin hazinenin vehametini vatandaşın sırtına yüklüyorsanız...

  • Selçuk42 562 gün önce

    Veysel karani de takılı kemere ceza kesmeye çalıştılar, çektikleri kamera goruntusu 1900 yılından kalma sanki, ne kemer belli ne giysi ama kemer takılı degil diye çevirip ceza yazmaya çalıştılar. Emniyetimize bozuk goruntulu kameralar yakışmıyor.

  • M 563 gün önce

    Yaya saygının olmadığı bir ilde yaşıyoruz. Yaya geçitlerinde yaya saygı gösterip duran çok az sayıda Sürücü var.

  • Konyalı dayı 563 gün önce

    Aynı denetimi Elmalı Hamdi caddesinde yapılmasını istiyoruz. Geceleri otomobil ve Motosiklet eksozu sesi ile uyanıyoruz. Hiç denetim yok. Gündüzleri havalı korna sesi sabahın yedisinde başlıyor.

Yorum Yap