Konya'da bisikletli bir kişi yol kenarında bekleyen kadının cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan olay anını izleyen polis ekipleri, şüpheliyi 150 saatlik kamera görüntülerinden adım adım takip ederek saklandığı adreste yakaladı. Şüphelinin ilk ifadesinde, "İzlediğim filmden etkilendim, bu kadar kısa sürede yakalanacağımı tahmin etmedim" demesi ise pes dedirtti.
Olay, 23 Ocak Perşembe günü merkez Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bekleyen ve o sırada telefonuna bakan E.C. isimli kadının yanına yaklaşan bisikletli bir kişi, kadının cep telefonunu alarak hızla bisiklet ile uzaklaştı.
Olay anı saniye saniye kamerada
İhbar üzerine olay yerine Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Çevrede çalışma yapan ekipler güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, E.C.'nin cadde üzerinde beklediği, yolun karşısına, ardından tekrar olduğu yöne geçtikten sonra bisikletli bir şahsın yanına yaklaşarak elinde baktığı telefonu alıp kaçtığı, E.C.'nin şüphelinin peşinden koşması ve bisikletli kişinin olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.
Yakalanan şüphelinin ifadesi pes dedirtti
Yaklaşık 150 saatlik güvenlik kamerası izleyen ekipler, şüpheliyi adım adım takip ederek saklandığı adresi belirledi. Şahsın saklandığı eve dün akşam saatlerinde baskın yapan ekipler, şüpheli M.H.'yi (18) yakalayarak gözaltına aldı. Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen kapkaç şüphelisi M.H. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. M.H. buradaki ilk ifadesinde, "Bisiklet ile gezerken izlediğim filmden etkilendim, ben de denemek istedim ama polise yakalandım, böyle hesap etmemiştim" dediği öğrenildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Kaynak: İHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Ayık ol!! Fayık olma
içerde mesleğinin sırlarını derinlemesine öğrenip çıktığında yankesiciliğin kitabını yazar bu..
Ne olacağı da ya
Karatay sakat ani, özellikle şems kayalıkları,doğuş mahallesi,akabe,Mevlana civarı,kumköpru caddesi bu taraflarda her türlü serseri var.
Ne olacak böyle,işsizlik,hayat pahalılığı,hırsızlıklar çok artmaya başladı.Cezalar ağır olmalı.Kolunu bacağını kırmak gerek bunların,sonra polis,adliye ye çıkartılmalı.Adli kontrolle serbest kalmazsa tabii..
adli kontrolle salmazlar inşallah
yılanın başını küçükken ezecen. ilerde suç makinası olur bu şahıs. 5 yıl yatacak içerde akıllanacak
FİLMİN SONU NASIL BİTİYORDU ACABA
Yorum Yap
Konya'da 1 kişi vuruldu! Şüpheli kaçtı
Hakem karnesi nasıl?
‘Eşime neden baktın’ dediği kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Konya'da 4 tır birbirine girdi! 1 ölü, 2 yaralı
Fenerbahçe ile Konyaspor 49. randevuda: Rekabette sayılar ne diyor?
Anadolu Kartalı İstanbul semalarında
Atık malzemeleri enstrümana dönüştüren öğretmen, öğrencilere çevre bilincini aşılıyor
Yanık tedavisinde başarı artıyor, hedef ilk müdahalede mükemmellik
AK Parti'li Çelik: Alevi canlarımızla aramızdaki köklü ve derin muhabbete kimse gölge düşüremez
Başkan Altay: Hedefimiz, gençlerimizin yaşayacağı güzel bir dünya inşa etmek
Çelik'ten Özel'e tepki: Sözleri siyasi bir bühtan
Zirai ilaçlara dijital takip: B-Reçete geliyor
Haber Ara