Eklenme Tarihi: 31.07.2022 - 09:45 , Son Güncellenme: 31.07.2022- 10:40
Konya’nın Karatay ilçesinde yeşil ışıkta geçtiğini iddia eden hafif ticari araç, kavşakta bir otomobille çarpıştı. Kaza da 1 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu.
Kaza, sabah saatlerinde Karatay İlçesi Ulubatlıhasan Mahallesi Karakayış Caddesi ve Cevher Dudayev Caddesi kavşağında meydana geldi. İddialara göre kendisine yeşil ışık yanarken geçen 42 AUN 41 plakalı hafif ticari araç, 33 AR 204 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 33 AR 204 plakalı otomobilde bulunan yaralı Mevlüt E. ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Araçlar çekici ile kaldırılırken cadde yeniden trafiğe açıldı. Yaralı Mevlüt E.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
0
0
1
0
0
10
5
1
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”