DOLAR : 42,64₺
EURO : 49,50₺
STERLİN : 56,84₺
GRAM : 5.804,46₺
ÇEYREK : 9.549,17₺
CUMHURİYET : 37.886,23₺
3.Sayfa

Konya'da internetten sahte ürün satışıyla 116,5 milyon TL'lik vurgun

Eklenme: 20.06.2025 - 10:28 Güncelleme: 20.06.2025 - 10:42

Konya merkezli 4 ilde yapılan dolandırıcılık operasyonunda internetten sahte ürün satışı yaparak yaklaşık 116,5 milyon TL'lik dolandırıcılık yapan 3'ü kadın 11 şüpheli, gözaltına alındı.

Reklam alanı

Konya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, internet üzerinden elektrikli süpürge, tarım aleti, mobilya, bisiklet, ev ve otomobil gibi ürünlerin satış ilanı ile alıcıları dolandıran suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Vatandaşları 116,5 milyon TL dolandırmışlar
Ekipler, örgüt üyelerinin internetten sahte ürün satışı yapıp, kapora veya ücretin tamamını alıp, ürünü göndermeyerek vatandaşları yaklaşık 116,5 milyon TL dolandırdıklarını tespit etti. Operasyon için polis düğmeye bastı
Ardından kimlikleri belirlenen 15 kişinin yakalanması için mahkemece karar çıkartıldı. Ekipler, geçen salı günü Konya merkezli Gaziantep, Mersin ve Mardin'de düzenledikleri eş zamanlı operasyonla 3'ü kadın 11 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 4'ünün daha önce işledikleri suçlardan cezaevinde oldukları belirlendi.
Çeşitli suçlardan kayıtları varmış
Şüphelilerin başta 'Uyuşturucu ticareti yapmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' olmak üzere birçok suçtan kayıtları olduğu belirlendi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 7
❤️ 1
😊 1
😡 3
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 13 tepki

Yorumlar

  • İbrahim Özmen 171 gün önce

    Hırsızları koruma ve kollama kanunları var.En fazla iki ay yatırır lar.vatandası teskin etmek için.

  • Mehmet 171 gün önce

    Kanı bozuklar

  • Boğuşmalı Kombi 172 gün önce

    Şu tas kafa tıraşını olan kim varsa ne selam veririm ne alırım. Halk cahil değil aslında ama cahillikte ısrar edenler çok. Cahillikte ısrar edenler böylelerine bal kaymak ikram ediyor. Üstün bilgi ve teknoloji çağında hala kaynatılmış ve yapay aroma eklenmiş mısır şurubunu bal diye sipariş eden var. 100 TL\'ye bal mı olur diye düşünen yok.

  • Osman 172 gün önce

    Çeşitli suçlardan kayıtları var ama serbestler... aslında 116 bim tl yi kim serbest bıraktıysa ondan tahsil edilmeli ve soruşturma yapılmalı.. bu kadar suçluyu serbest bırakmak nedir yaa.. resmen memleketin düzenini bozmak için yapıyorlar diye düşünüyorum...

  • Mert 172 gün önce

    Bunların ellerini balyozla ezeceksin. Kesin çözüm bir daha yapmazlar.

  • Nisâ Sûresi 29. âyet 172 gün önce

    Ey iman edenler! Karşılıklı rızâya dayanan ticaret olması hali müstesnâ, mallarınızı, bâtıl (haksız ve haram yollar) ile aranızda (alıp vererek) yemeyin. Ve kendinizi öldürmeyin. Şüphesiz Allah, size karşı çok merhametlidir.

Yorum Yap