DOLAR : 42,63₺
EURO : 49,57₺
STERLİN : 56,91₺
GRAM : 5.809,81₺
ÇEYREK : 9.556,33₺
CUMHURİYET : 37.914,69₺
3.Sayfa

Konya'da iki kardeş tadilat için gittikleri evde silahlı kavgaya tutuştu!

Eklenme: 27.07.2025 - 15:06 Güncelleme: 27.07.2025 - 16:58

Konya’nın Selçuklu ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Konya'da iki kardeş tadilat için gittikleri evde silahlı kavgaya tutuştu!
Reklam alanı

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Hacıivaz Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi.

TADİLATA GİTTİLER KAVGAYA TUTUŞTULAR!
İddiaya göre, tamir ve tadilat yapmak üzere eve gelen inşaat işçisi kardeşler S.S. (48) ile C.S. (42) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine S.S., yanında bulundurduğu ruhsatsız tabancayla kardeşi C.S.’ye ateş etti.
YARALANAN OLMADI
Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken, iki kardeş polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR!
Olay yerinde yapılan incelemelerde silahın ruhsatsız olduğu belirlendi. Tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Veli Şengül)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 4
😡 12
👎 1
😂 0
😢 1
😲 3
Toplam 21 tepki

Yorumlar

  • Cavit 134 gün önce

    Bunlar usta falan değil bildiğin piskopat bunlara iş yaptırılmaz ufak bir sorun yaşansa al başına belayı

  • hayretler içindeyimmm 134 gün önce

    bunlardan usta falann olmazzz, bunlara iş falan yaptırılmaz..usta yanında alet edavat taşır, silah taşımazz

  • Ömer bin hattab 134 gün önce

    Aferin onlara silahli kavgaya tutusacak başka yer bulamamışlar mi? Öğrendik ki Öyle her gelene iş vermemek evlerimize sokmamak lazım.

Yorum Yap