DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,49₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
3.Sayfa

Konya'da hastane otoparkında drift! 37.594 lira para cezası uygulandı

Eklenme: 29.08.2023 - 10:31 Güncelleme: 29.08.2023 - 10:59

Konya’da hastane otoparkında drift yapan sürücü polis ekipleri tarafından yakalandı. Ehliyetinin daha önceden iptal edildiği tespit edilen şahsa 37.594 lira para cezası uygulandı.

Reklam alanı
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, “Huzurlu ve Güvenli Trafik” ilkesi doğrultusunda gelen bir ihbar üzerine harekete geçerek hastane otoparkında drift yapan sürücüyü yakaladı. 
 
Trafik Ekipleri drif yapan sürücünün ehliyetinin daha önceden iptal edildiğini tespit etti. Sürücü E.H.A.’ya (19) Drift Yapmak, Sürücü Belgesi İptal Edildiği Halde Araç Kullanmak, Saygısızca Araç Kullanmak ve Sigortasız Araç Kullanmak suçlarından toplamda 37.594 TL para cezası uygulandı. 

Ayrıca sürücü E.H.A. Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan Polis Merkez Amirliğine sevk edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 11
❤️ 1
😊 7
😡 12
👎 0
😂 1
😢 0
😲 1
Toplam 33 tepki

Yorumlar

  • Konyalı deli 841 gün önce

    Bunları İstanbulda mazhar osmanda tedavi ettirilip şehir dışına ormana bırakılacak .

  • SLMN42 841 gün önce

    altından arabasını almadığın sürece akıllanmaz böyleleri

  • Bu 841 gün önce

    Helal olsun sana

Yorum Yap