Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da "fal bakma" meselesinden çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin yargılama başladı

Konya'da "fal bakma" meselesinden çıkan bıçaklı kavgada bir kişinin ağır yaralanmasına ilişkin 3 tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı.

Konya’da “fal bakma“ meselesinden çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin yargılama başladı
Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Samet G, Emre K, Hasan K, müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz verilen sanık Hasan K, olayda yaralanan F.Y'nin dini nikahlı eşinin falına baktığını ve ona aldatıldığını söylediğini, bunun üzerine müşteki F.Y'nin kendisini arayarak tepki gösterdiğini öne sürdü.

Sanık Hasan K, telefonda görüştükten yaklaşık yarım saat sonra F.Y'nin yanına geldiğini ve tartışmaya başladıklarını iddia etti.

Müştekinin kendisine hakaret ettiğini öne süren sanık Hasan K, "Müşteki, 'Sen benim yuvamı yıktın. Ben de senin yuvanı yıkacağım' gibi sözler söyledi. Bu sırada yanımdaki arkadaşım Samet G, müştekiye 'Sakin ol' dedi. Müşteki de Samet'e 'Sen aramıza girme dedi'. Sonra beni iteklemeye başladı." ifadelerini kullandı.

Müştekinin elinden kurtulup kaçtığını anlatan sanık Hasan K, polisi arayacağı sırada Samet G'nin müştekiyi bıçakla yaraladığını ileri sürdü.

Diğer sanık Emre K. ise ağabeyi Hasan K. ve arkadaşları Samet G. ile bahçede oturdukları sırada müştekinin ağabeyini aradığını, daha sonra yanlarına geldiğini, çıkan tartışmada Samet G'nin müştekiyi yaraladığını öne sürdü.

Diğer sanık Samet G. ise savunmasında "Kavgayı ayırmaya çalışırken bıçağı çıkardım. Bu sırada bıçak müştekiye nasıl batmış farkında değilim." beyanında bulundu.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Merkez Meram ilçesi Derecamikebir Mahallesi'nde 3 Ağustos 2022'de kendisini medyum olarak tanıtan Hasan K, falına baktığı kadına dini nikahla birlikte yaşadığı F.Y'nin kendisini bir kadınla aldattığını söylemiş, çiftin arası açılınca F.Y. evine gittiği Hasan K. ile tartışmıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakla ağır yaralanan F.Y. hastaneye kaldırılmıştı.
Hasan K. ile yanındaki Samet G. ve Emre K. tutuklanmıştı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 8
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English