DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,29₺
STERLİN : 57,50₺
GRAM : 6.027,31₺
ÇEYREK : 9.913,74₺
CUMHURİYET : 39.335,62₺
3.Sayfa

Konya'da dünür cinayeti! Ortaklığın kanlı bittiği olayda TIR detayı

Eklenme: 25.12.2024 - 14:16 Güncelleme: 25.12.2024 - 16:39

Konya’da dünürü 44 yaşındaki Süleyman Kıyak’ı tabanca ile göğsünden vurarak öldüren 61 yaşındaki Muammer Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahin’in ifadesinde dünürü ile ortak TIR aldıklarını, kendi payına düşen parayı ödemediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Konya'da dünür cinayeti! Ortaklığın kanlı bittiği olayda TIR detayı
Reklam alanı

Olay, 22 Aralık'ta öğle saatlerinde Adana yolu üzerine yeni yapılan çevre yolu kavşağında meydana geldi. Kamyonculuk yapan Muammer Ş., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak araçla giderken dünürü Süleyman Kıyak ile kavga ettiklerini, kavga esnasında Kıyak'ı vurduğunu ve teslim olmak istediğini belirterek ihbarda bulundu.HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğüs bölgesinden vurulduğu anlaşılan ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Süleyman Kıyak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
(Süleyman Kıyak)

TIR'IN PARASINI ÖDEMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Suç aleti ile birlikte gözaltına alınan Muammer Ş. Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sabah'ta yer alan habere göre Muammer Ş., ifadesinde dünürü ile ortak TIR aldıklarını, dünürünün kendi payına düşen parayı ödemediğini, bu nedenle çıkan tartışmada tabanca ile vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 1
😡 7
👎 4
😂 0
😢 3
😲 2
Toplam 19 tepki

Yorumlar

  • Vatandas 358 gün önce

    3 yıl sonra aramızda

  • Gökhan 358 gün önce

    Aferin, tebrik ediyorum seni! Bu kafayla 61 yaşına kadar nasıl yaşadın hayret...

    • BOZKIRLI 357 gün önce

      Kimseyi kınama.Başına gelince sanada derler.Klavyeden deli kanlılık yapmak kolay.

Yorum Yap