Emniyet Genel Müdürü (EGM) Mahmut Demirtaş, Konya'da gerçekleştirilen dev narkotik operasyonuna yönelik açıklama yaptı. Operasyonların kararlılıkla devam ettiğini belirten Mahmut Demirtaş, "4 ay boyunca suçluların her an ensesinde olduk. Uyuşturucunun kökünü kazıyana kadar durmayacağız" dedi.
14 Ekim Salı günü sabahın erken saatlerinde Konya merkezli dev narkotik operasyonu gerçekleştirildi.
Düzenlenen operasyona 3 bin 319 polis, 542 ekip 16 özel eğitimli narkotik dedektör köpeği, 1 İHA ve 1 helikopter katıldı.
"Narkokapan Konya" başarıyla icra edildi
Eş zamanlı olarak 338 farklı adrese düzenlenen baskında 421 kişi gözaltına alındı. Kentte en kapsamlı uyuşturucu operasyonlarından olan "Narkokapan Konya" başarıyla icra edildi.
"Narkokapan Konya" operasyonuna yönelik açıklama
"Narkokapan Konya" operasyonuna yönelik açıklama yapan Emniyet Genel Müdürü (EGM) Mahmut Demirtaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Dün kahraman polislerimiz tarafından Konya merkezli 12 ilde 338 farklı adrese eşzamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor."
"Suçluların her an ensesinde olduk"
4 ay boyunca suçluların her an ensesinde olduklarını belirten Demirtaş, "Hem sokaklarda hem sosyal mecralarda tüm suç faaliyetlerini teknik ve fiziki olarak delillendirdik. 15 Ekim 2025 itibariyle 435 uyuşturucu satıcısını gözaltına aldık. Uyuşturucu suçları çoğu zaman şiddet ve hırsızlık gibi suçlarla iç içe geçiyor, biri diğerini tetikliyor. Uyuşturucu illeti; asayiş, kamu düzeni ve toplum güvenliği üzerinde çok katmanlı ve derin etkiler yaratıyor" dedi.
"Uyuşturucuya bağlı suçların azalması hedefleniyor"
Emniyet Genel Müdürü (EGM) Mahmut Demirtaş: "Yürütülen bu geniş çaplı operasyonla uyuşturucuya bağlı yaralama ve gasp olaylarının yanı sıra; cinsel istismar, aile içi şiddet, hırsızlık ve mala zarar verme gibi suçların daha da azalması hedefleniyor" ifadelerine yer verdi.
"Uyuşturucunun kökünü kazıyana kadar durmayacağız"
Uyuşturucunun kökünü kazıyana kadar durmayacaklarını söyleyen Mahmut Demirtaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Sokaklarımızda suça ve suçlulara asla geçit vermeyeceğiz. Suçun her türlüsüne karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz."
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN, EMNİYET GÜÇLERİMİZİNDE GÜCÜNÜ ARTIRSIN. İNŞAALLAH KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZA VARANA KADAR ZEHİRLEYEN TÜM .... KÖKÜNÜ KAZIYANA KADAR DEVAM EDER
ALLAHIM RAZI OLSUN ÜMMETİN ÇOÇUKLARINI ZEHİRLEYEN ZALİMLERE FIRSAT VERMEYİN GELECEĞİMİZİ YOK EDİYORLAR BU ZALİM MALUKLAR,ŞEHİR HER TARAFINA VE SANAYİ BÖLGESİNİ DE ELE ALMAK LAZIM GERÇEĞİ EKİPLERİMİZ DAHA İYİ BİLİR AMA DUYUMUMUZ HEP BÖYLE SAYGILAR TEŞEKÜR EDERİM EMEĞİ GECEN HERKESE....
halk bunlardan bıktı bakanım eline sağlık devletimiz kafalarına vursun hemen salıverilmesinler bu pislikler çoluk çocuğu tertemiz gençleri zehirliyorlar hepsine müeebbet verilsin.
İdam olmadan sadece yanan canları izleriz. İmkan onlara var firsat onlara var onlar göle akan dereler gölü kurutmak lazım yâda beslenmesini kesmek gerekir. Rabbim evlatlarımızı ve neslimizi her türlü şerlerden ve belalardan korusun
çok geç kaldınız bir sürü gencimiz bağımlı oldu çok önceden yapılabilirdi
Sayın Genel Müdür Bey .Konyada meyhaneler içki haram diye kapatılmıştı.şimdi meyhaneler yerine seyyar uyuşturucu baronları türemiştir.sizin işiniz açıkladığım nedenlerle çok zorludur.Allah size derman versin.
karatay müftülüğü ve etrafı dikkatlice takip edilmeli torbacılar içiciler çirit atıyor akşam üstleri
Yorum Yap
Türkiye'ye 9 ayda 11,4 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım geldi
CİB Konya Bölge Müdürü Oğuz Tunç’a yeni görev
Şehit polis memuru Faruk Şahin son yolculuğuna uğurlandı
Sınıf öğretmeninden 6 öğrenciye cinsel istismar
Tuncay Şanlı Fenerbahçe'ye geri döndü, yeni görevi açıklandı
MSB'den, Gürcistan'da düşen askeri kargo uçağına ilişkin açıklama
Konya'da okul müdürünün vücudundaki yorgun mermi 6 yıl sonra çıkarıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 vatan evladını şehit verdik, yüreklerimizdeki yangını tarif etmek mümkün değil
Çumra'da meralar yeniden yeşeriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin 19'unun naaşına ulaştık
Düşen kargo uçağının kara kutusu bulundu
PFDK'dan Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu için karar! Tedbir kalktı
Haber Ara