Konya’da başıboş sokak köpekleri 9 yaşındaki Umut Ege Umuç’a saldırdı. Ağır yalanan Umuç, tedavisinin ardından taburcu oldu. Umut’un ağabeyi Taner Umuç, “Bizim kendi köpeğimizde var. Kardeşim sokakta köpekleri sevmek isterken saldırıya uğradı” dedi.
Reklam alanı
Şöyle bir sıralayalım;
9 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı, Niğde de köpekten kaçan adam az daha canından oluyordu, Ankara’da 8 köpek bir kişiyi az daha öldürüyordu, Karaman’da köpeğin saldırdığı çocuk yoğun bakımda… Talihsiz çocuk köpekten kaçarken aracın altında hayatını kaybetti. Köpekten kaçtı trafikte can verdi!
Türkiye’de sahipsiz köpeklerin sayısı 10 milyonu buldu. Son yıllarda sokak köpeklerinin saldırısıyla yaralanan ve hayatını kaybeden insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Konya’da bunlara bir yenisi daha eklendi. Sokak köpeğinin saldırdığı 9 yaşındaki Umut Ege Umuç ağır yaralandı.
“KARDEŞİM ÖLÜMDEN DÖNDÜ”
Kardeşi Umut’un sağlık durumu hakkında bilgi veren ağabey Taner Umuç, “kardeşimin kafatasında yarık oluşurken gözü kapandı. 9 yaşında ölümden döndü, okuluna gidemiyor. Zorumuza giden bir husus var. Barınakta hayvan öldürüldü herkes ayaklandı. Bizde şiddete karşıyız böyle bir şey olsun istemeyiz. Biz zaten herkeste ayaklansın hastaneye gelsin istemiyoruz. Bugün bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilir. Demek ki benim kardeşim köpekten değersiz” dedi

9 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı, Niğde de köpekten kaçan adam az daha canından oluyordu, Ankara’da 8 köpek bir kişiyi az daha öldürüyordu, Karaman’da köpeğin saldırdığı çocuk yoğun bakımda… Talihsiz çocuk köpekten kaçarken aracın altında hayatını kaybetti. Köpekten kaçtı trafikte can verdi!
Türkiye’de sahipsiz köpeklerin sayısı 10 milyonu buldu. Son yıllarda sokak köpeklerinin saldırısıyla yaralanan ve hayatını kaybeden insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Konya’da bunlara bir yenisi daha eklendi. Sokak köpeğinin saldırdığı 9 yaşındaki Umut Ege Umuç ağır yaralandı.“KARDEŞİM ÖLÜMDEN DÖNDÜ”
Kardeşi Umut’un sağlık durumu hakkında bilgi veren ağabey Taner Umuç, “kardeşimin kafatasında yarık oluşurken gözü kapandı. 9 yaşında ölümden döndü, okuluna gidemiyor. Zorumuza giden bir husus var. Barınakta hayvan öldürüldü herkes ayaklandı. Bizde şiddete karşıyız böyle bir şey olsun istemeyiz. Biz zaten herkeste ayaklansın hastaneye gelsin istemiyoruz. Bugün bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilir. Demek ki benim kardeşim köpekten değersiz” dedi

Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
9
❤️
2
😊
1
😡
44
👎
1
😂
1
😢
7
😲
5
Toplam 70 tepki
Köpekperestler neredeler acaba.İnsan olduğu için mi tepki göstermiyorlar.
Başı boş sokak köpekleri, büyük sorun olmaya hızla devam ediyor. Göstermelik, vitrinlik, barınaklar sorunu gideriyor. Dağ, taş, sokak, cadde, heryer köpek! Ömür boyu tramvaylar yaşayacak çocuklarımızın vebali boynunuza!
Merhamet duygusuyla öne ekmek koyduğunuz köpek o kapıyı sahiplenmeye başlıyor sonra o evi aklınca korumaya çalışıyor.Daha sonra kendi ev halkına mahalledeki komşulara saldırıyor.Canı acıyan insanda taşla sopayla kovalamaya başlıyor.
Avrupa\'nın her şeyini örnek alan biz konu başıboş köpek olunca ille de Hindistan diyoruz.. Mama lobisi her yerde..
o malüm zihniyet köpekleri insanlardan üstün görür, niye medyada yanki bulmadi bu olay çünkü o bir çocuk köpek değil. Avrupada olsa polis o köpeği çontan öldürmüştü
Basımıza bela yakinda meclisede oturdurlar bu köpekleri insandan daha degerli bu köpekler bunlara hayvan haklarıni cıkartan kisiler niye sahip cikmiyo basimiza bela bunlar cokaga cikamaz olduk yazik bu milleteyazikk
Köpeğe kötü davrananı bulup cezalandırıyorsunuz,insanlara özellikle yaşlı ve çocuklara zarar veren köpekler için ne düşünüyorsunuz.
hadi bakalım ,hayvan hakları koruyucuları bunada bir yorum yapsın
İçgüdüsel olarak vahşi bir hayvanın sokakta ne işi var? Bak çocuğu parçalamışlar.
Hayvanlar Allah\'ın dilsiz kullarıdır. Onların davranışları iç güdülere dayanır. Onlardan gelecek zararlara karşı tedbir almak gayet normaldir. Ama onlara zarar vermek, verilen zararı desteklemek ise insanlığın ayıbıdır.
Daha bunlar iyi günlerimiz bu başıboş köpekler çok can yakıp başımıza çoook bela olacak. İnsana değer vermeyen fanatik bir şekilde hayvan seven hayvan severler duymasın.
Ayıp be bi insan canı köpekten daha ucuz.Niye toplamıyorlar her taraf köpek dolu 5 li 10 lu geziyorlar. Çocuklar dışarıya çıkarmıyorlar.
Kardeşi çok doğru söylemiş
Aaa lütfen sokaktaki dostlarımız böyle bir şey yapmaz…
Yorum Yap
Konya'da silahlı bıçaklı kavga! 2 yaralı
Hasan Dağı'nda mahsur kalan 2 üniversite öğrencisi askeri helikopterle kurtarıldı
Doğum izni süresi uzatılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay için taziye mesajı
Ev hayali kuranlar dikkat! TOKİ’de son hafta...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 3 bin sözleşmeli personel alınacak
Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
Yük treni hemzemin geçitte otomobile çarptı: 5 yaralı
Konya'da kız kaçırma iddiası cinayetle bitti! Olayla ilgili yeni gelişme
Tartıştığı sürücüyü öldüresiye darbetti
Belediye Başkanı Gülşah Durbay hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye açıklaması: "Mağaralar boşaldı, silahlar yakıldı, yakılıyor"
Haber Ara