Konya'nın Karatay ilçesinde aile içi anlaşmazlık kanlı bitti. Enişte ile kayınbirader arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, gece saat 00.00 sularında Tatlıcak Mahallesi Neşeli Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, A.Y. isimli şahıs ile kayınbiraderi Ceyhun Bakır arasında, eniştenin eşine kuma getirme isteği nedeniyle tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan A.Y. yanında bulundurduğu tüfekle kayınbiraderi Ceyhun Bakır’a ateş etti. Ağır yaralanan Bakır, olay sırasında A.Y.’yi de bıçakladı.
HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Ceyhun Bakır, tüm müdahalelere rağmen Konya Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Enişte A.Y.'nin ise tedavisi devam ediyor.(Yunus Köroğlu) 
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Tatlıcak için sıradan bir gün
Dorse kaldı ortada yedek dorsede lastik patlak takan bulunur.
53 yıllık tabip olarak cinayetlerin iki nedenle işlendiğini gördüm ve binlerce otopsi yaptım.bütün cinayetlerin iki nedeni olduğunu gördüm.bunlar kadın ve paradır.
Yorum Yap
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Akşam saatlerinde apartman yangını! 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Bakan Memişoğlu yurt dışına giden hekim sayısını açıkladı
Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı
Konya'da otomobil tıra çarptı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Konya'da dağda kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti
TBMM'de taciz soruşturması: Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı
12 yaşındaki ortaokul öğrencisine akran zorbalığı!
Haber Ara