Konya’da 2 kişiye mezar olan 4 katlı Taşoluk Apartmanı'nın çökmesine ilişkin dava 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.
Konya'nın Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde 24 Ocak Cuma günü saat 20.00 sıralarında, 7 dükkan, 14 daire 2 bloktan oluşan ve zeminle birlikte toplam 4 katlı Taşoluk Apartmanı çökmüştü.
2 kişiye mezar oldu
Taşoluk Apartmanı'nın çökmesi sonucu enkazda kalan 3 kişi kurtarılmış, 2 kişinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı. 
Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan olayla ilgili bir cumhuriyet başsavcıvekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmişti.
Davası başladı
4 katlı Taşoluk Apartmanı'nın çökmesi sonucu 2 kişinin yaşamını yitirmesine ilişkin 5'i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına başlandı.
Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Adnan T, Kazım F, Kemal Ö, Tuncer D. ve Volkan D, tutuksuz sanıklar Hakkı G, İsmail Hakkı E, Mustafa C. ve Mehmet P. ile taraf avukatları katıldı. 
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Tutuklanması gereken mülk sahipleri para için herşeyi yapan onlar!
müteahhit de tutuklanmış ama adamın suçu yok. 35 sene önce yaptığı ve içerisinde kolonların kesildiği binaya ne yapsın adam
Yorum Yap
Dünyadaki milyarderlerin serveti 16 trilyon dolara yaklaştı
Visa, Suriye'de faaliyetlere başlayacak
Konya’da hakkında 5 yıl 6 ay hapis cezası bulunan dolandırıcılık zanlısı Muş’ta yakalandı
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi: İki katını aşamayacak
Ankara'da Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla Şeb-i Arus töreni yapıldı
Vergi düzenlemesi TBMM'de kabul edildi
Yapay zeka ikna ediyor ama yalan söylüyor
Bakan Uraloğlu: Tayland ile denizcilik anlaşmasını en kısa sürede imzalamak istiyoruz
PFDK cezaları açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalya kazanan sporcuları kabul etti
2026 FIFA Dünya Kupası kura çekimi yarın yapılacak
Snapchat'e erişim engeli getirildi