Konya'nın Karatay ilçesinde seyyar bir çay ocağında 2 kişinin vurularak yaralandığı silahlı kavganın nedeni ortaya çıktı. Öte yandan olayda çaycının yanlışlıkla vurulduğu ortaya çıktı.
Karatay ilçesi Eski Garaj civarında bulunan seyyar bir ocağında meydana gelen silahlı kavgada çaycı Duran P. ile İbrahim E., vurularak yaralanmıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Konya Şehir Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatmıştı.
KAÇAN ŞÜPHELİ POLİSE TESLİM OLDU
Olayın ardından kaçan şüpheli Ahmet K., polis merkezine giderek teslim oldu. Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Ahmet K. isimli şüpheliyi gözaltına aldı.
KAVGANIN NEDENİ BELLİ OLDU
Alınan ilk ifadesinde şüpheli Ahmet K., yaralılardan biri olan İbrahim E'nin telefon ticareti ile uğraştığını ve ondan aldığı telefonun bozuk çıktığını iddia etti.
ÇAYCIYI YANLIŞLIKLA VURMUŞ
Şüpheli Ahmet K., telefonu teslim ettiğini ancak parasını geri alamadığını öne sürerek olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü. Olayda seyyar çaycı Duran P'nin ise yanlışlıkla vurulduğu ortaya çıktı. 
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Dürüstlük dogruluk hem dünya hemde ahiret huzuru mutlulugu
Yorum Yap
Yeni haftada hava nasıl olacak?
TBMM'de yeni haftada bütçe maratonu devam edecek
Kasımda 502 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi
Türbedarlık geleneği "tuz" ikramıyla devam ediyor
MEB taşra teşkilatına yönelik görevde yükselme sınavı başvuru süresi uzatıldı
Yeni asgari ücret için takvim işliyor
Konya'da kız kaçırma iddiası kanlı bitti!
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi