DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Konya’da 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı

Eklenme: 16.07.2024 - 15:25

Konya’da 13 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar sonrası yakalandı. Mahkûmun mayıs ayında cezaevinden izinli çıktığı bir daha da geri dönmediği öğrenildi.

Konya’da 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı
Reklam alanı

Uyuşturucu ticaretinden yakalanarak cezaevine gönderilen 40 yaşındaki Nusret G. mayıs ayında cezaevinden izinli olarak dışarı çıktı. İzin süresi doldu ancak o bir daha geri dönmedi. Polis ekipleri mahkûmun peşine düştü. Her yerde onu aradı.
Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonrası cezaevi firarisi Nusret G. yakalanarak yeniden cezaevine gönderildi.  Nusret G.’nin 13 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve 5 farklı ifadeden arandığı öğrenildi. (Kerim Cengil)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • Er yada geç 515 gün önce

    İlahi adalet tecelli etti tostçu nusreeettt

  • Birimın 515 gün önce

    İlahi adalet muhakkak tecelli edecektir

  • sdf 515 gün önce

    Cezaevinden izinli çıkış ne ya.

Yorum Yap