DOLAR : 42,62₺
EURO : 49,57₺
STERLİN : 56,87₺
GRAM : 5.802,90₺
ÇEYREK : 9.548,25₺
CUMHURİYET : 37.882,58₺
3.Sayfa

Kediyi kurtarmaya çalıştı, otomobil çarptı

Eklenme: 14.09.2025 - 16:34

İstanbul Avcılar'da viyadükteki tellerde mahsur kalan kediyi kurtarmak için aracından inen kadına, emniyet şeridinde ilerleyen otomobil çarptı.

Kediyi kurtarmaya çalıştı, otomobil çarptı
Reklam alanı

İstanbul Avcılar TEM Otoyolu Yeşilkent mevkiinde iddiaya göre, Ankara istikametinde seyir halindeki otomobilin sürücüsü, viyadükteki tellerde mahsur kalan kediyi kurtarmak için durdu.

Araçtan inerek kediyi kurtarmak için koşan kadına, emniyet şeridinden gelen otomobil çarptı.

BİR SÜRE YERDE KALDI
Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan kadın yaşadığı şokun etkisiyle bir süre sonra yerden kalktı.

SÜRÜCÜYÜ DAYAK
Kadının yere savrulduğunu gören duran araçlardan birinde bulunan bir kişi araçtan inerek, emniyet şeridinde kazaya neden olan otomobilin sürücüsüne saldırdı. Sürücü yumrukların hedefi olurken kaçmaya çalıştı.

KEDİ, TELLERDEN ATLADI
Bir süre sonra sakinleşen taraflardan biri, tellerde mahsur kalan kediye yöneldi. Kedi ise müdahale sırasında tellerden atlayarak uzaklaştı. Yaşanan kaza ve kavga anları başka bir aracın kamerası tarafından görüntülendi.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 3
😡 0
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap