Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kartalkaya yangın faciasında aynı aileden 14 kişi can verdi

Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki faciada Gültekin ailesinden 14 kişi hayatını kaybetti. THY çalışanı Zehra Sena Gültekin, eşi, üç çocuğu ve ailesinden 9 kişiyle birlikte tatile gitmişti. Dün sabahki facianın ardından olay yerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'la görüşen kayınpeder Avukat Yüksel Gültekin, tüm yakınlarının hayatını kaybettiği haberini aldı.

Kartalkaya yangın faciasında aynı aileden 14 kişi can verdi

THY çalışanı Zehra Sena Gültekin ve ailesinden 14 kişi yangında hayatını kaybetti. Sena Gültekin, okulların yarıyıl tatiline girmesinden dolayı eşi, üç çocuğu ve ailesinden 9 kişiyle birlikte Kartalkaya’ya gitmişti. Yangın anında Zehra Sena Gültekin’in annesini arayıp helallik aldığı öğrenildi.Endişeli bekleyiş yerini acıya bıraktı. Yüksel Gültekin, Bolu'daki yangın faciasında çocukları, torunları ve gelininin hayatını kaybettiğini öğrendi.HABER ALAMAYANLAR OTEL ÖNÜNE GELDİ
Bolu'daki yangın faciasının ardından çok sayıda kişi, yakınlarının bulunduğu Kartalkaya Kayak Merkezi'nin önüne gitti.

Yakınlarından haber alamayanlar, endişeyle söndürme çalışmalarını takip etti. Avukat Yüksel Gültekin de ulaşamadığı ailesinden haber bekleyenler arasındaydı. Gültekin'in çocukları, gelini ve torunları oteldeydi. Söndürme çalışmaları sürerken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır'la görüşmüştü.
KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Alevler 10 saat süren uğraşlarla söndürüldükten sonra, kimlik tespit çalışmaları başladı. Yüksek Gültekin, ilerleyen saatlerde 7 yakınının yangında can verdiğini öğrendi. Çocukları Bilal, Enes ve Rümeysa Gültekin'le gelini Sena Gültekin ve 3 torununun cansız bedenine ulaşıldı.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”