DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,23₺
STERLİN : 57,49₺
GRAM : 6.054,97₺
ÇEYREK : 9.949,33₺
CUMHURİYET : 39.477,12₺
3.Sayfa

Kanalizasyon çalışmasında göçük: 1 ölü

Eklenme: 19.04.2024 - 13:36

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte işçi Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti.

Kanalizasyon çalışmasında göçük: 1 ölü
Reklam alanı

Olay, Bozova’ya bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede kanalizasyon borusu döşenmesi sırasında göçük yaşandı. Bu sırada boru döşemek için kanalda bulunan işçilerden Mehmet Sinan Kubat toprak altında kaldı. Diğir işçilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla Mehmet Sinan Kubat’ın toprak altından cansız bedeni çıkarıldı. Kubat’ın cenazesi, otopsi için Bozova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap