DOLAR : 42,62₺
EURO : 49,49₺
STERLİN : 56,79₺
GRAM : 5.823,57₺
ÇEYREK : 9.580,57₺
CUMHURİYET : 38.011,07₺
3.Sayfa

Kahvehanede silahlı kavgada yaralandı, 14 günlük yaşam savaşını kaybetti

Eklenme: 06.07.2025 - 14:07

Gaziantep’te, oturduğu kahvede çıkan silahlı kavgada kurşunların isabet ettiği Yusuf Çetin (62), tedavi gördüğü hastanede 14 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Kahvehanede silahlı kavgada yaralandı, 14 günlük yaşam savaşını kaybetti
Reklam alanı

Olay, 23 Haziran günü Göllüce Mahallesi’nde meydana geldi. Emekli ve 1 çocuk babası Yusuf Çetin, oturmak için mahallede bulunan kahvehaneye gitti. Bu sırada ismi öğrenilemeyen kahvehane sahibi ile husumetlisi olan Veysel Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Veysel Ö. yanındaki tabancayla rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Yusuf Çetin, ağır yaralandı. Yusuf Çetin, kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne tedaviye alındı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Çetin, dün gece doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çetin'in cenazesi, yapılan otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Veysel Ö. ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap