DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.027,97₺
ÇEYREK : 9.904,97₺
CUMHURİYET : 39.300,75₺
3.Sayfa

İzdiham sırasında korkuluklar kırıldı

Eklenme: 03.03.2021 - 13:29 Güncelleme: 03.03.2021 - 13:39

Bolivya'da bir üniversite çıkan kavga esnasında kalabalığın bulunduğu kattaki korkuluk aşırı yüke dayanamayarak kırıldı. Olay sonrası 5’inci kattan aşağı düşen 8 öğrenciden 7'si hayatını kaybederken, o anlar kameralara anbean yansıdı.

Reklam alanı
Güney Amerika ülkesi Bolivya'nın El Alto kentinde bulunan devlet Üniversitesinde öğrenci meclisi toplantısının ardından rakip görüşten öğrenciler arasında kavga çıktı.

Binanın 5'inci katında  oluşan izdiham sırasında demir korkuluklar aşırı yüke dayanmayarak kırıldı. Yaklaşık 15 metre yükseklikten zemine düşen 7 öğrenci hayatını kaybetti, bir öğrencide alt kata düşerek yaralandı. 

Korkuluklara ayağı sıkışan ve baş aşağı asılı kalan bir kız öğrenci de arkadaşları tarafından kurtarıldı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı. Devlet Başkanı Luis Arce yaptığı açıklamada, “El Alto halkına ve acı çeken ailelere en içten taziyelerimi sunuyorum. Gerçeklerin derhal açıklanmasını bekliyoruz” dedi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 2
😂 0
😢 2
😲 0
Toplam 4 tepki

Yorum Yap