Son Dakika Haberler

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde pompalı tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti, babası gözaltına alındı.

İşe kalkmayan oğlunu öldürdü
Silahlı kavga ihbarını alan sağlık ve polis ekipleri, Yamanlar Mahallesi 7352 Sokak'taki bir eve gitti.Adreste pompalı tüfekle vurulan Hasan Hüseyin K'nin (36) hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba, oğlunu işe gitmesi için kaldırmaya çalışırken ikili arasında tartışma yaşandı. Gerginlik kısa sürede büyüdü. Baba bir anda  eline aldığı pompalı tüfekle oğlunu öldürdü.
Baba A.M.K (72), tüfekle ateş ederek oğlunu öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alındı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.
Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayınız!

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 6
  • 4
  • 15
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • H
    Hht
    46 gün önce

    Sinir geldimi akıl bedeni terkeyler

    • Cevapla
    • Begen (6)
    • Begenme (3)
  • SK
    Salim kaya
    46 gün önce

    Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin

    • Cevapla
    • Begen (17)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English