DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,45₺
GRAM : 6.043,09₺
ÇEYREK : 9.929,81₺
CUMHURİYET : 39.399,53₺
3.Sayfa

Husumetlisinin iş yerine silahlı saldırı düzenledi: 1 yaralı

Eklenme: 25.04.2022 - 10:06 Güncelleme: 25.04.2022 - 10:46

Konya’da bir kişi husumetlisine iş yerinde bulunduğu sırada silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 15 yaşındaki çocuk yaralandı.

Reklam alanı
Olay Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Sultan Veled Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından iki grup olay yerinden ayrıldı.  Daha sonra taraflardan biri, ilerleyen saatlerde husumetlisinin cadde üzerinde bulunan iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 15 yaşındaki Suriye uyruklu M.R., sol bacağında silahla vurularak yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. (Haber- Kerim Cengil- Kader Eşiyok)

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 8
❤️ 4
😊 6
😡 21
👎 2
😂 2
😢 0
😲 1
Toplam 44 tepki

Yorumlar

  • yılmaz ışık 1334 gün önce

    suriyeli misafirlerimize rahatlık batıyor sanırım bizden bıktılar giderler artık ,)

  • Uzaylı Konyalı 1334 gün önce

    merhaba konyalılar nasılsınız iyi misiniz???

    • Sana ne 1333 gün önce

      Sanane

  • aliveli 1334 gün önce

    yakında bizim burası da kuzey amerika, afrika veya ortadoğu gibi çatışmaların merkezi haline gelecek

  • Sınır Dışı 1334 gün önce

    Saldırgan suriyeliyse derhal sınırdışı edilmeli böyle haydutları istemiyoruz.

Yorum Yap