DOLAR : 42,62₺
EURO : 49,49₺
STERLİN : 56,79₺
GRAM : 5.817,11₺
ÇEYREK : 9.569,96₺
CUMHURİYET : 37.968,89₺
3.Sayfa

Fındık toplarken arının soktuğu kadın öldü

Eklenme: 20.08.2025 - 15:41

Giresun’un Çanakçı ilçesinde bahçede fındık toplarken arı sokan Nurcay Özcan (50), hayatını kaybetti.

Fındık toplarken arının soktuğu kadın öldü
Reklam alanı

Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Akköy köyüne meydana geldi. Fındık hasadı için İstanbul’dan Giresun’a gelen Nurcay Özcan’ı, bahçede fındık topladığı sırada arı soktu. Fenalaşan Özcan, yakınları tarafından Çanakçı Sağlık Ocağı’na götürdü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Nurcay Özcan, hayatını kaybetti.

Nurcay Özcan’ın, bugün İstanbul Levent’te Emniyet Evler Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği belirtildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 2
😲 2
Toplam 4 tepki

Yorumlar

  • Ufran 111 gün önce

    Ne soruşturması başlatmış?

Yorum Yap