Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Evlatlık verildi, kardeşlerini bulduktan 4 yıl sonra kazada öldü

Ankara'da annesinin ölümünden sonra babası tarafından 8 aylıkken evlatlık verilen ve 4 yıl önce kardeşlerini bulan Murat Sırav (33), bisikletle işten eve dönerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Tokat'ta çiftçilik yapan ve 5 yıl önce hayatını kaybeden Hidayet Doğan, menenjit hastalığına yakalanan eşi Kaster Doğan'ın ölümünden sonra 8 aylık oğlu Murat'ı Ankara'da yaşayan Yusuf ve Şerife Sırav'a evlatlık verdi. Ankara'daki özel bir şirkette makine ressamı olarak çalışan Sırav, 4 yıl önce öz kardeşlerinin kendine ulaşması üzerine evlatlık olduğunu öğrendi. Evli ve 2 çocuk babası Sırav, 5 kardeşiyle bir araya gelip hasret giderdi. Bundan sonraki süreçte de kardeşleriyle görüşmeye devam eden Sırav, 26 Temmuz'da bisikletle işten eve dönerken Yenimahalle ilçesindeki Lalegül Kavşağı'nda Ü.D. (45) idaresindeki TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen TIR sürücü, çıkarıldığı mahkemece 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

'DÜNYAM YIKILDI'
Murat Sırav'ın babası Yusuf Sırav (69), kaza haberini aldıktan sonra hastaneye gittiklerini belirterek, "Doktor, çocuğumun kalbinin durduğunu, tekrar çalıştırmaya çalıştıklarını söyledi. 2 dakika sonra geldiler, 'Kaybettik, başınız sağ olsun' dediler. Dünyam yıkıldı. Ben bittim, Allah düşmanıma evlat acısı vermesin. Çok zor. Benim bir tane yavrum vardı, onu da aldılar elimden. Kimsem kalmadı benim" dedi.

Murat Sırav'ın 8 aylık hamile olan eşi Duygu Sırav (32) ise, "Kocam daha çocuğunu göremedi. Ben çocuklarıma ne diyeceğim? Doyamadım kocama ben. Cezasını çeksin" diyerek gözyaşı döktü.

'KARDEŞİMİ GEÇ BULDUM, ERKEN KAYBETTİM'
Murat Sırav'ın ağabeyi Mehmet Doğan (52) da, "Görüntüler var; kardeşim resmen katledilmiş. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Biz bu olayın sonuna kadar arkasındayız. Bizim kardeşimle hikayemiz uzun. Bunun sebebi de biz toplam 6 kardeşiz. Ben kardeşimi geç buldum ancak erken kaybettim. Biz birbirimize doyamadık, birbirimizle hasret gideremedik. Çocukluğumuz beraber geçmedi. 33 yıl önce gitti kendisi, evlatlık verildi. Adalete güveniyoruz ama hiçbir şey kardeşimi geri getiremez" diye konuştu.

Ailenin avukatı ve hayatını kaybeden Murat Sırav'ın kuzeni Sümeyye Yıldızeli (26) ise, bütün hukuki yollara başvurduklarını ve soruşturmanın devam ettiğini belirterek, "Sürücünün, dönmesi gereken sağ yoldan değil, virajı geniş alıp üçüncü şeritten dönmeye çalışması üzerine Murat ağabeyimizi kaybettik, soruşturmanın takipçisi olacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English