Eskişehir’de üvey kızı tarafından oturduğu evinde ölü bulunan 78 yaşındaki kadına ait resmi bir kimlik ya da kayıt bulunamadı. Bu zamana kadar kimliksiz yaşadığı tespit edilen memleketinin Ardahan olduğu belirtilen kadın için ilgili birimlerden bilgi talep edildi.
Tepebaşı ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi’nde birlikte oturduğu üvey kızının, adını Mülkiye Kılıç olduğunu söylediği kadın, dün yaşadığı 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede ölü bulundu. Kimlik ya da resmi kayıtlarının yer almaması üzerine Eskişehir Başsavcılığı’nca Kılıç’ın ölümü şüpheli görülerek soruşturma başlatıldı. Evde yapılan incelemelerin ardından Kılıç’ın cenazesi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopside kadında darp ve cebir izlerine rastlanmazken, ölümün yaşlılığa bağlı olduğu belirlendi.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kimlik tespitine yönelik parmak izi alınan kadının yapılan incelemesinde herhangi bir kimliği ya da resmi kaydı olmadığı anlaşıldı. Çevrede yapılan araştırmalardan memleketinin Ardahan olduğu tespit edilen kadının kimlik tespiti için ilgili birimlerden detaylı bilgi talep edildi.
Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
ay'a çıktık ama halen kimliksiz vatandaşımız var :)
Yorum Yap
Emeklilere zam düzenlemesi komisyondan geçti
Konya'da trafo kaynaklı yangın 5 çiftçinin ekili alanını küle çevirdi
Konya Tabip Odası Başkanı Kara’dan 15 Temmuz mesajı: “İrade bizim, zafer bizim”
Konyaspor, Slovenya kampındaki hazırlıklarını sürdürüyor
MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü: "15 Temmuz, Türk milletinin devletine yazdığı sadakat fermanıdır"
Nepalli Cami Müdafi Şeyh Rahimullah Cami ibadete açıldı
Konya’da otomobil refüje çarptı: 4 kişi yaralandı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 1926’ya yükseldi
Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi’ndeki soykırımında can kaybı 73 bin 233'e çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Katar'a taziye ziyareti
Dışişleri Bakanı Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü
Konya'da böcek ilacından zehirlenen çocuğun ölümüne ilişkin yeniden yargılanan sanıklardan 1'i beraat etti