DOLAR : 42,62₺
EURO : 49,51₺
STERLİN : 56,80₺
GRAM : 5.818,83₺
ÇEYREK : 9.572,79₺
CUMHURİYET : 37.980,14₺
3.Sayfa

Eski nişanlısını öldürüp kendi hayatına son verdi

Eklenme: 18.02.2025 - 14:15

Nevşehir’de bir şahıs, tartıştığı eski nişanlısını tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Eski nişanlısını öldürüp kendi hayatına son verdi
Reklam alanı

Edinilen bilgiye göre, merkez Cevher Dudayev Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde bulunan Eras Sitesi’nde bir ikamette meydana gelen olayda, iddiaya göre Mustafa Baltaş (26) ile eski nişanlısı Beyza Akdoğan (21) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Baltaş, tüfekle Beyza Akdoğan’a ateş açtıktan sonra kendisine de ateş etti.
Beyza Akdoğan’ın ikamette bulunan yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Mustafa Baltaş ve Beyza Akdoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

Cenazeler yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 0
👎 1
😂 0
😢 1
😲 1
Toplam 4 tepki

Yorum Yap