DOLAR : 43,17₺
EURO : 50,41₺
STERLİN : 58,33₺
GRAM : 6.360,93₺
ÇEYREK : 10.457,74₺
CUMHURİYET : 41.494,36₺
3.Sayfa

Emniyet şeridindeki kamyona arkadan çarpan motosikletli, öldü

Eklenme: 05.01.2026 - 19:01

İzmir'in Bornova ilçesinde, emniyet şeridinde park halinde olan kamyona arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Ömer Lütfi Tekin (26) yaşamını yitirdi.

Emniyet şeridindeki kamyona arkadan çarpan motosikletli, öldü
Reklam alanı

Kaza, bugün öğle saatlerinde, Çevreyolu Bornova istikameti Işıkkent kavşağı yakınlarında meydana geldi. Ömer Lütfi Tekin'in (26) kullandığı motosiklet, sürücüsü S.D. (29) tarafından emniyet şeridinde park halinde olan kamyona arkadan çarptı. Motosiklet sürücüsü Tekin, kanlar içinde yere savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tekin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kamyon sürücüsü S.D. gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 1
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 5 tepki

Yorum Yap