DOLAR : 42,63₺
EURO : 49,57₺
STERLİN : 56,91₺
GRAM : 5.809,81₺
ÇEYREK : 9.556,33₺
CUMHURİYET : 37.914,69₺
3.Sayfa

Elazığ'da maden ocağında göçük meydana geldi

Eklenme: 01.08.2025 - 10:52 Güncelleme: 01.08.2025 - 12:59

Elazığ'ın Palu ilçesindeki bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan dört işçiden üçü kurtarıldı, birini kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

Elazığ'da maden ocağında göçük meydana geldi
Reklam alanı

Elazığ'ın Palu ilçesi Kayaönü köyü mevkisinde özel bir krom madeninde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle göçük oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil Sağlık, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve jandarma ekipleri sevk edildi.

"ÜÇ İŞÇİ KURTARILDI, BİR İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA"
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu; göçük altında kalan dört işçiden üçünün kurtarıldığını, bir işçi ile temas kurulduğunu ve kurtarma çalışmasının sürdüğünü açıkladı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Valilikten yapılan yazılı açıklamada da, göçüğün saat 09.54'te meydana geldiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Bir işçi göçük altında kalmıştır. Olayın hemen ardından AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılırken, göçük altında kalan işçiye ulaşılması için yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları yoğun şekilde devam etmektedir."


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorum Yap