DMD hastası Ali Hamza Doğan için başlatılan 2.9 milyon dolarlık yardım kampanyası, Türkiye’nin dört bir yanından gelen desteklerle başarıyla tamamlandı; küçük Ali Hamza’nın tedavi süreci için umut dolu bir kapı aralandı.
Henüz 18 aylıkken Duchenne Musküler Distrofi (DMD) kas hastalığı teşhisi konulan Ali Hamza Doğan için başlatılan yardım kampanyası başarıyla tamamlandı. Tedavisi için gerekli olan 2.9 milyon dolarlık destek, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarla karşılandı.
Şu an 4 yaşında olan Ali Hamza, ailesiyle birlikte uzun süredir zorlu bir mücadele veriyordu. Yurtdışından temin edilecek özel ilaçla mümkün olan tedavi için başlatılan kampanya, vatandaşların büyük duyarlılığı sayesinde hedefine ulaştı.
YÜZÜ HEP GÜLSÜN DİYE…
Ailenin en büyük hayali, Ali Hamza’nın sağlığına kavuşarak yaşıtları gibi özgürce oyunlar oynayabilmesi. Tamamlanan kampanya, yalnızca Ali Hamza için değil, benzer hastalıklarla mücadele eden aileler için de umut oldu.
Ali Hamza’nın tedavi sürecinin olumlu sonuçlanması temenni edilirken, kampanyaya katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür edildi. (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.