DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Çocuklar çöpte buldu! Konya polisi harekete geçti

Eklenme: 18.07.2025 - 13:58 Güncelleme: 18.07.2025 - 14:44

Konya'da çocukların çöpte bulduğu kurusıkı tabanca polis ekiplerini harekete geçirdi.

Çocuklar çöpte buldu! Konya polisi harekete geçti
Reklam alanı

Olay, saat 11.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Çeçenistan Caddesi üzerinde bulunan Feride ve Huriye Hatun Camii avlusunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, caminin Yaz Kur'an Kursunda öğrenim gören çocuklar avlu içerisindeki deponun yanındaki çöpte tabanca buldu. Daha sonra çocuklar silah bulduklarını Kur'an Kursu hocasına haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yeri ekipleri de inceleme yaparken, tabancanın kurusıkı olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 5
Toplam 10 tepki

Yorumlar

  • Alparslan 149 gün önce

    hayırdır kim bırakmış ?

  • mine çetiner 149 gün önce

    Sivil silahlanma/silah edinme ve taşıma çok ciddi gözden geçirilmelidir. Toplum huzur ve güvenliği için bu zorunlu bir mevzu.. Ağır yaptırımı olan bir sistem kurulmalıdır. Çok klasik bir söylem ama öyle: \"her yer Teksas\'a döndü\".

    • Ahmet tan 148 gün önce

      Sendede silah olsa her yer teksasa dönmez aksine silah almak kolaylaştırılmali bak o zaman hirsizlik cinayet gasp gibi suclar sıfıra iner silah olan ülkelerde suc orani daha dusuktur

    • Tarihçi 148 gün önce

      Bosna\'da sırp katliamı olduğu günle ilgili bir Boşnak hatırasında biz sokaktan sırp askeri gelecek diye beklerken yıllarca sırp ve muhabbetimiz olan karşı komşum silahla evimizi bastı eşime tecavüz edip çocuklarımı öldürdü ben ağır yaralı kurtarıldım keşke ben de ölseydim der. Bireysel silahlanma bir haktır ancak zulme kullanan en ağır ve geciktirmeden cezalandırılmalıdır. Kurtuluş savaşımız bireysel silahlanma sayesinde kazanılmıştır.

Yorum Yap