DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,30₺
STERLİN : 57,49₺
GRAM : 6.003,11₺
ÇEYREK : 9.873,98₺
CUMHURİYET : 39.177,55₺
3.Sayfa

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan TSK'ya çirkin iftira: Hakkında soruşturma başlatıldı

Eklenme: 09.09.2023 - 16:57 Güncelleme: 09.09.2023 - 17:02

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında bir televizyon kanalındaki konuşmasından dolayı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan TSK'ya çirkin iftira: Hakkında soruşturma başlatıldı
Reklam alanı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Tanrıkulu hakkında dün bir televizyon programının canlı yayına bağlanarak yaptığı ""Türk Silahlı kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. Türk Silahlı Kuvvetleri, köyleri yaktı, bombaladı" ifadelerinden dolayı Türk Ceza Kanunu'nun 301. maddesinde düzenlenen "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" ve 216. maddesinde düzenlenen "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçlarından soruşturma açıldı.

Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 0
😡 6
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 10 tepki

Yorumlar

  • Turanay 830 gün önce

    Meclisimizden, TV ve medya dünyasından, temizleyin artık şu terörist sevicileri

  • Mehmet Ali Erol 831 gün önce

    Ataturk ün manevi kızı Sabiha Gökçen de dersim i bombalamlsmls ondanda bahsett istersen sezgin Allah\'ın kulu yüce Rabbimiz hidayet versin sizlere

  • Ahmet 831 gün önce

    Soruşturma başlatılmış da, sonuç?

Yorum Yap