DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Böcek ailesi soruşturması: Otel sahibi ve çalışanı hakkında yakalama kararı

Eklenme: 20.11.2025 - 19:21

İstanbul Fatih'te zehirlenerek hayatını kaybeden Böcek ailesi soruşturmasında, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan otel sahibi ve çalışanı hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Böcek ailesi soruşturması: Otel sahibi ve çalışanı hakkında yakalama kararı
Reklam alanı

İstanbul'da hayatını kaybeden 4 kişilik Böcek ailesinin ölüm nedeni tüm yönleriyle araştırılmaya devam ediyor.

Ailenin ölüm sebebi, yediklerinden kaynaklı gıda zehirlenmesi olduğu yönündeydi.. Ancak, İl tarım müdürlüğü, ailenin tükettiği besinlerde uygunsuzluk bulunmadığını açıkladı.

Bu açıklamanın ardından gözler ailenin konakladığı otele çevrildi.

Çünkü Adli Tıp Ön Raporu'nda zehirlenmenin öncelikli şüphesi "ailenin kaldığı otelde kimyasal maddeye maruz kalması" olarak gösteriliyordu.

Bu doğrultuda otelden alınan kimyasal madde ve çarşaf örnekleri detaylı biçimde inceleniyor. Ailenin kesin ölüm nedeni test sonuçlarına göre ortaya çıkacak. Adli Tıp'ın tam raporunun ise 28 Kasım'da açıklanması planlanıyor.

Otelde kilitli kaldıkları ortaya çıktı
Öte yandan, olaya ilişkin yürütülen soruşturmada önemli detaylar da ortaya çıktı.

Şüphelilerin savcılıktaki ifadelerine göre aile, durumları kötüleşince ambulans çağırdı ancak otel kapısının kilitli olması nedeniyle dakikalarca dışarı çıkamadıkları belirlendi.

Şimdiye kadar 11 kişi gözaltına alındı. Lokumcu, midyeci, kokoreççi ve kafe sahibi daha önce tutuklandı.

Savcılıktaki işlemleri tamamlanan 7 şüpheliden 6'sı da "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Bunlardan 4'ü tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 8'e yükseldi. 3 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Böcek ailesinin ölümümüne ilişkin soruşturmada otel sahibi ve otel çalışanının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına itiraz edildi. Haklarında yakalama kararı çıkartıldı. 


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap