DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Belediye başkanı 'rüşvet' ve 'zimmet' suçlamasıyla tutuklandı

Eklenme: 26.03.2025 - 12:58

Isparta'da 'rüşvet' ve 'zimmet' suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gelendost ilçesinin bağımsız belediye başkanı Mustafa Özmen ile 1 şüpheli tutuklandı, diğerleri adli kontrolle bırakıldı.

Belediye başkanı 'rüşvet' ve 'zimmet' suçlamasıyla tutuklandı
Reklam alanı

Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ve beraberindeki 5 kişi, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 24 Mart'ta gözaltına alındı. Dün Yalvaç Adliyesi'ne getirilen Başkan Özmen ile beraberindekilerin işlemleri gece boyu sürdü. Adliyedeki işlemleri tamamlanan Başkan Mustafa Özmen ile R.B. 'rüşvet', 'zimmet', 'irtikap', 'görevi kötüye kullanma', 'suç delillerini yok etme veya gizleme' suçlamasıyla tutuklandı. 1 şüpheli tanık sıfatı alarak savcılık kararı ile 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İSTİFA ETMİŞTİ
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İYİ Parti'den belediye başkanı seçilen, Meral Akşener'in genel başkanlıktan ayrılmasından sonra partisinden istifa ederek görevini bağımsız olarak yürüten Mustafa Özmen hakkında bir yerel internet sitesinde çeşitli şaibeler ortaya atılması üzerine Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 1
😊 4
😡 5
👎 6
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 19 tepki

Yorumlar

  • Gürkan 261 gün önce

    Hay Allah belanızı versin ya bu nedir arkadaş. Zehir zıkkım yiyin emi, doymuyorlar da!

    • ilçeci 261 gün önce

      Sen doyanı gördün mü, seninkiler yıllardır doymadı

Yorum Yap