DOLAR : 46,200₺
EURO : 53,252₺
STERLİN : 61,742₺
GRAM : 6.515₺
ÇEYREK : 10.701₺
CUMHURİYET : 42.106₺
GREMSE : 105.379₺
3.Sayfa

Baraj gölüne giren genç boğuldu

Eklenme: 07.06.2026 - 15:04 Güncelleme: 07.06.2026 - 15:13

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde serinlemek için Ilısu Baraj Gölü'ne giren 25 yaşındaki genç, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Baraj gölüne giren genç boğuldu
Reklam alanı

Edinilen bilgilere göre olay, Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyü mevkiinde meydana geldi. Yaz sıcaklarında serinlemek amacıyla Ilısu Baraj Gölü'ne giren Serhat Songur (25), suda yüzdüğü sırada bir anda gözden kaybolarak akıntıya kapıldı. Gencin suda çırpındığını ve akıntıya kapıldığını fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen suya atlayarak Songur'u kurtarmak için zamanla yarıştı. Vatandaşların yoğun çabasıyla sudan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Serhat Songur, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma olayla inceleme başlattı.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 0
😡 0
👎 0
😂 1
😢 1
😲 0
Toplam 4 tepki

Yorum Yap