Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ayrılmak istediği sevgilisi ve 2 arkadaşı tarafından kaçırıldı; KADES sayesinde kurtarıldı

İzmir'de ayrılmak istediği sevgilisi G.U. (38) ve 2 arkadaşı tarafından kaçırılıp, Manisa'ya götürülen A.D. (35), Kadın Destek Uygulaması'ndan (KADES) yardım isteyince polis ekiplerince tespit edilip, kurtarıldı.

Ayrılmak istediği sevgilisi ve 2 arkadaşı tarafından kaçırıldı; KADES sayesinde kurtarıldı

3 kişi gözaltına alınıp, tutuklanırken, A.D.'nin aracına otomobil ile çarpıp, inmesini sağlayan şüpheliler ile direnen kadın ve olaya müdahale eden güvenlik görevlisinin o anları, kameraya yansıdı.

Bir firmada üst düzey yönetici olan A.D. adlı kadın, iddiaya göre; gönül ilişkisi yaşadığı servis şoförü G.U.'nun takıntılı ve hasta bir ruh haline sahip olduğunu ileri sürüp, ayrılmak istedi. Baskı gören A.D., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. A.D.'nin şikayeti üzerine koruma kararı çıkartıldı. Ancak koruma kararına rağmen G.U., A.D.'nin peşini bırakmadı. G.U., arkadaşları G.B. (28) ve R.K. (30) ile A.D.'yi kaçırmak için plan yaptı. Evinin bulunduğu Menemen ilçesi 21 Ekim Mahallesi yönüne doğru giden A.D.'nin otomobiline, 31 Ekim'de saat 21.00 sıralarında G.U. ile arkadaşı R.K.'nin de içinde bulunduğu G.B.'nin kullandığı otomobil arkadan çarptı. Aracından inen G.B., bir süre otomobilinde bekleyen A.D.'nin yanına gelip, 'Polis çağırmayalım abla, alkollüyüm aramızda halledelim' dedi.

 

DİRENİNCE BIÇAKLANDI

Bunun üzerine A.D., otomobilini sitenin önüne çekip, aracından indi. Bu sırada sitenin güvenlik görevlisi Metin Eroğlu de yardımcı olmak için ikilinin yanına geldi. A.D. ile G.B.'nin konuştuğu sırada, G.U. ile R.K. araçtan indi. G.U. ile beraberindekiler, A.D.'yi zorla kendi araçlarına bindirerek kaçırmak istedi. Direnen A.D., sol baldırı ve sağ diz üzerinden bıçaklanarak araca bindirildi. 3 kişi, kendilerine müdahale etmek isteyen Metin Eroğlu’nu da omzundan bıçakladıktan sonra araçlarına binerek A.D. ile uzaklaştı. O anlar, sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

KADES'TEN YARDIM İSTEDİ

Kaçırdıkları A.D.'nin ağzını bağırmaması için elleriyle kapatan 3 kişi, kadını önce Foça'ya ardından Aliağa'ya götürdü. Bu sırada kendilerine saklanacak yer arayıp ve tanıdıkları ile telefon görüşmesi yaptığı öne sürülen 3 kişi, daha sonra Manisa'nın Akhisar ilçesine geçti. A.D., şüphelilerin bir anlık boşluğundan faydalanıp, telefondaki KADES uygulamasına basıp, yardım istedi. KADES sayesinde konumu belirlenen A.D.'yi kurtarmak için polis bölgede önlem aldı. Şüpheliler, kendilerini durdurmak isteyen polis ekiplerinin ihtarına uymadı. Polis, kaçan şüphelileri peşine düşüp, yakaladı. A.D., kurtarılırken, 3 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklandı. Kurtarılan A.D. Akhisar Devlet Hastanesi'ne, Metin Eroğlu ise Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.D. ile Eroğlu, tedavilerinin ardından aynı gün taburcu oldu. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

'EN AĞIR CEZAYI ALMALARI İÇİN UĞRAŞACAĞIZ'

A.D.'nin avukatı Abdi Yaşar, "Müvekkilim eşi ile ayrıldıktan sonra G.U. ile tanışıp, duygusal ilişki yaşadı. Ancak bu kişinin takıntılı ve hasta bir ruh haline sahip olduğunu anlayıp, ayrılmak istiyor. Şüpheli G.U., müvekkilimi ve 2 çocuğunu ölümle tehdit ediyor ve baskı altında tutuyor. Sonunda müvekkilimin canına tak ediyor. Polis merkezine giderek şikayetçi oluyor. Şikayetten 3 gün sonra G.U., filmleri aratmayacak bir senaryoyla kaçırılıyor. Müvekkilimin birkaç gün eve giriş çıkış saati takip ediliyor. Olay günü kaza süsü verip, otomobiline arkadan çarpıp, aracından inmesi sağlanarak kaçırılıyor. Hem müvekkilimi hem ona yardım etmek isteyen güvenlik görevlisi yaralanıyor. Müvekkilim, KADES uygulamasına basıyor. Güvenlik güçlerinin yaptığı hassas çalışma ile kurtarılıyor. Bu şahısların en ağır cezayı alması için uğraşacağız" dedi.


Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English