Giresun'un Dereli ilçesinde asker uğurlama eğlencesinde havaya ateş açıldığı sırada başına mermi isabet eden Burak Genç (21), ağır yaralandı. Genç’in vatani görevini yapmak için bu hafta içinde birliğine teslim olacağı öğrenildi.
Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Küçükahmet köyünde meydana geldi. Asker adayı Burak Genç ve Emre G. için köyde asker uğurlama eğlencesi düzenlendi. Eğlence sırasında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla havaya ateş açıldı. Silahtan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle Burak Genç, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Genç, ambulansla Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Burak Genç’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından köyde eğlence sonlanırken, jandarma ekipleri, Burak Genç’in yaralanmasına neden olan kişinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.
Öte yandan, Genç’in vatani görevini yapmak için Emre G. ile bu hafta içinde birliklerine teslim olacağı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Ne eğlencesi bu ? Bu saçmalıklar bitmeli artık !!!!! Silah da bitmeli !!!!
Yorum Yap
Bakan Kurum 500 bin sosyal konutta ilk kuranın çekileceği ili açıkladı
Milyonluk yarış tayları kaza sonucu telef oldu
Burak Yazgı’dan bir dünya rekoru daha: Tek koluyla 116,8 kilogram kaldırdı
Konya'da şivlilikte korku dolu anlar! Havada çarpışan çocuklar ateşe düştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomik performansımızı Ar-Ge ve inovasyonla kaynaklarla kalıcı hale getiriyoruz
Çöp poşeti içinde cansız bedeni bulundu
Gazeteci Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Dost Eli Derneği’nden Konya’nın Şivlilik geleneğine arabalar dolusu destek
Konya’da Regaib Kandili'nde eller semaya açıldı
Kazakistan, 1 yıl önce düşen Azerbaycan uçağına ilişkin soruşturmanın ara raporunu yayımladı
Bahis soruşturması kapsamında 30 gözlemci PFDK'ye sevk edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı