İstanbul'un Fatih ilçesinde, anne ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği Böcek ailesinin kaldığı otelde iki kişi daha zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Bir ailenin yok olmasına neden olan gıda zehirlenmesi faciasında yeni bir gelişme yaşandı. Almanya’dan İstanbul’a gelen ve Fatih'te bir otelde kalırken, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan Böcek ailesinden, anne ve iki çocuğu hayatını kaybetmişti. Ailenin kaldığı Fatih'teki otel de bugün iki kişi daha zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Otelde inceleme yapılıyor.
NE OLMUŞTU?
Almanya'dan İstanbul'a 9 Kasım'da gelen Böcek ailesinin çocukları Kadir Muhammet (6) ve Masal (3) ile anne Çiğdem Böcek hayatını kaybetmişti.
OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?
Böcek ailesi 11 Kasım'da Ortaköy'e gitmişti. Aile bir seyyar satıcıdan midye almış, ardından da restoranda tavuk tantuni ve sucuk yemişti. Aynı gün rahatsızlanan aile, hastaneye gitmişti. Sonrasında taburcu olarak Fatih'teki otele dönmüştü.
HASTANEDE CAN VERMİŞLERDİ
Otelde anne Çiğdem Böcek'in kızı Masal'ın hareketsiz yattığını görmesi üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından tüm aile bireylerinin hastaneye kaldırıldığı, çocukların hastanede hayatını kaybettiği öğrenilmişti.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.